SPOR - 30 Mart 2020 Pazartesi 22:49

Muslera ve eşinden anlamlı bağış

A
A
A
Muslera ve eşinden anlamlı bağış

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ve eşi Patricia, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne koronavirüsten korunmayı sağlayacak ekipman desteğinde bulundu.

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ve eşi Patricia, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne koronavirüsten korunmayı sağlayacak ekipman desteğinde bulundu.


Koronavirüs salgınının tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de olumsuz etkilediği bu dönemde Galatasaray’ın başarılı kalecisi Muslera ve eşi Patricia’dan anlamlı bir bağış geldi. 33 yaşındaki oyuncu ile eşi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ekipman yardımında bulundu.


Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hakan Tutar, "Fernando Muslera ve eşi Patricia Muslera, Gazia Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne virüsten korunmayı sağlayacak ekipman desteğinde bulundu. Bu unutulmaz destekleri için tüm çalışanlarımız adına kendisine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yaptı: 2 genç ağır yaralandı Aksaray’da anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yapan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü ile kız arkadaşı ağır yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Zafer Mahallesi 6825 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anneannesin 68 BY 043 plakalı Fiat marka otomobilini izinsiz alan K.Y. (17), kız arkadaşı İ.Y.E. (17) ile şehirde gezintiye çıktı. Zafer Mahallesinde gezerken biraz sürat yaptığı iddia edilen genç sürücünün kullandığı otomobil, sokaktan çıkan Ramazan A. (56) yönetimindeki 68 KT 678 plakalı Fiat marka otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden genç sürücü önce kaldırıma çıktı sonra da ağaca çarpıp takla attıktan sonra durabildi. Ağacında devrildiği kazada otomobil hurdaya dönerken sürücü ve arkadaşı ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı gençlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslara Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken diğer araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.