ASAYİŞ - 21 Haziran 2024 Cuma 00:25

Pendik D-100 karayolunda iki araç çarpıştı: 2 yaralı

A
A
A

 Pendik'te sürücüsünün seyir halindeyken cep telefonuyla ilgilenmesinden ötürü kontrolden çıkıp başka bir otomobile çarpan araç takla attı. Kaza neticesinde 2 kişi yaralandı.

Kaza, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, D-100 Karayolu Kadıköy istikametinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, M.Y. hakimiyetindeki Mercedes marka 34 YSK 85 plakalı aracın sürücüsü trafikte seyir halindeyken cep telefonu ile ilgilendiği sırada önce U.K. kontrolündeki Volkswagen marka 34 BPP 697 plakalı otomobile çarptı, ardından da takla atarak durabildi. Kazada iki otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Trafikteki diğer sürücüler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşları hastaneye kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Mehmet Güzel

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Babalar Günü’nde oğlunun ölüm haberini aldı, feryatları yürekleri dağladı Antalya’da motosiklet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Babalar Günü’nde oğlunun ölüm haberini alarak kaza yerine gelen acılı babanın feryatları yürekleri sızlattı. Edinilen bilgiye göre kaza, saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesi Ayanoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Motosikletleri ile birlikte cadde üzerine gelen bir grup gençten Abdurrahman Efe Hekimoğlu (20) arkadaşına ait 48 AUR 888 plakalı motosikleti markete gideceğini söyleyerek aldı. Bölge halkı tarafından ‘Yolun sonu’ olarak bilinen ve motosikletli gençlerin hız denemesi yaptığı caddeye gelen Hekimoğlu bir süre burada motosikleti sürdükten sonra ters yönden ilerlemeye başladı. Kafa kafaya çarpıştı Genç motosikletli bu sırada sol şeritte ilerlemekte olan Yavuz K.’nın kullandığı 07 ES 904 plakalı Volkswagen marka otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletli genç savrulurken, kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde genç sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Trafik ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kaza sonrası gencin yaklaşık 25 metre savrulduğu belirlendi. En acı babalar günü Kaza sonrası arkadaşlarının ölüm haberini alan gençler olay yerine gelirken Abdurrahman Efe Hekimoğlu’nun bir arkadaşı gencin babasını telefonla arayarak acı haberi gözyaşları içerisinde verdi. Babalar Günü’nde oğlunun ölüm haberini alarak olay yerine gelen Hekimoğlu’nun babası gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun kaza yaptığı motosikletin başına oturan ve defalarca motosiklete binmemesi için uyardığını feryatlar içerisinde söyleyen acılı baba, "Oğlum yapma dedim, binme dedim. Yapma bana bunu, en güzel arabayı alırım ben sana dedim. Annene nasıl söyleyeceğim ben şimdi" diyerek gözyaşı döktü. Ekiplerin olay yerindeki çalışmasının ardından gencin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Manisa Manisaspor taraftarları Ferdi Zeyrek’i unutmadı Manisa Büyükşehir Belediyesinin merhum Başkanı Ferdi Zeyrek, Babalar Günü ve Manisaspor’un 60’ıncı kuruluş yıl dönümünde unutulmadı. Manisaspor taraftarları ve kulüp yönetimi, Manolya Meydanı’nda bir araya gelerek Çatal Mezarlığı’na yürüdü. Başkanın kabrini ziyaret edip dua eden taraftarlar, hem Babalar Günü’nü hem de kulübün yıl dönümünü kutladı. "Başkanımızdan miras, Manisaspor’umuz 60 yaşında" pankartıyla yapılan anmada, duygusal anlar yaşandı. Ardından tekrar Manolya Meydanı’ında bir araya gelen Manisasporlular, Zeyrek için lokma ve pilav hayrı yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Anıl Ceylan da Manisaspor kafilesi ile mezarlık ziyaretine katılıp Manolya Meydanı’nda vatandaşlara lokma dağıttı. AK Parti’li gençlerden Başkan Zeyrek’in Kabrinde Kur’an tilaveti AK Parti Manisa Gençlik Kolları da Babalar Gününde Merhum Ferdi Zeyrek’in kabrine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Gençlik Kolları Başkanı Ali Yenilmez öncülüğünde bir araya gelen Gençlik Kolları üyeleri, babalar günü dolayısıyla Başkan Zeyrek’in 1. Çatal Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında yer alan kabrini ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okuyup, dualar etti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Ali Yenilmez, "Bizim siyaset anlayışımız; vefayı, saygıyı ve insanı önceleyen bir duruştur" diyerek, "Merhum Ferdi Zeyrek’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hizmet etmiş herkesin hatırasına sahip çıkmak bizim inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir" ifadelerini kullandı.