EKONOMİ - 15 Eylül 2023 Cuma 11:14

Rus ve Ukraynalılar ‘Güzellik’te buluşacak

A
A
A
Rus ve Ukraynalılar ‘Güzellik’te buluşacak

Güzellik sektörünün en büyük fuarı kapılarını 3. kez Antalya’da açacak. Fuara Rus ve Ukraynalı katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Güzellik sektöründe Türkiye’nin en başarılı fuarlarından biri olan Beutylife & Cosmo Hair Expo’nun 3’üncüsü 16-19 Eylül 2023 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek.


Geçen yıl on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarın bu sene daha görkemli geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.


Fuarda bu yıl çok sayıda Rus ve Ukraynalı sektör temsilcisi, katılımcı ve ziyaretçi olarak yer alacak.


Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolgahan Demir, “Bir kez daha bölgesel güç birliği sergileyeceğimiz Beutylife & Cosmo Hair Expo, bu yıl 20 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacak. Turizmin başkenti Antalya’da 3’üncüsünü gerçekleştireceğimiz fuarımıza 20’nin üzerinde şehrin ilgili meslek odaları destek verecek. Sektörün Türkiye’deki en önemli organizasyonu için geri sayım başladı. Yerel yöneticilerimizi ve birçok kurumu ziyaret ederek desteklerini aldık. Yoğun ilgiden çok memnunuz” dedi.



Bin’e yakın marka ürün sergilenecek


Fuarın birçok kurumun desteğiyle gerçekleştirileceğini belirten US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, “Fuarımıza 81 ilden sektör temsilcilerini davet ediyoruz. Uluslararası birçok markanın yeni ürünlerini, medikal estetik, profesyonel kozmetik, saç, SPA, wellness ve fitness ile ilgili en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yöntemlerini sergileme fırsatı sunacak olan fuarımızda, alanında uzman, yerli ve yabancı doktorları, plastik cerrahlarını, estetik ve güzellik uzmanlarını, dermatologları, kuaförleri, makyaj sanatçılarını ve diğer sektör profesyonellerini ağırlayacağız. Geçen yıl sektör temsilcilerinden tam not alan ve birçok firmanın yeni bağlantılar yaptığı etkinliğimizin ikincisinde hedefimiz ziyaretçi sayısında 20 bini aşmak. Alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonları arasına giren fuarımızla ilgili birçok kurumla görüşmelerimizi tamamladık. Bu yıl fuarda bine yakın marka ürün sergilenecek” diye konuştu.


Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, 3’üncü Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Antalya fuarında güzellik sektörünün neredeyse her alanında Türkiye’nin en iyi eğitmenlerinin Showlarının yer alacağını da sözlerine ekledi.



Aşkım Kapışmak ve Astrolog Zeynep Turan katılacak


Ege, İç Anadolu ve Akdeniz’den çok sayıda kentin sektör temsilcilerinin ziyaretçi ve katılımcı olacağı Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo’da bu yıl sürprizlerin yanı sıra ses getirecek etkinliklere de imza atılacak. Fuarın cumartesi günkü programında Astrolog Zeynep Turan, katılımcı ve ziyaretçilerle birlikte olacak. Yine Türkiye’nin ünlü kişisel gelişim uzmanı Aşkım Kapışmak’ın da fuar kapsamında bir gösterisi yer alacak. Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, 3’üncü Beauty Life Expo ve Cosmo Hair Expo Antalya fuarında güzellik sektörünün neredeyse her alanında Türkiye’nin en iyi eğitmenlerinin Showlarının yer alacağını da sözlerine ekledi.



Rus ve Ukraynalılar ‘Güzellik’te buluşacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız: "Bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz" İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde suçla mücadele, suçluların yakalanması ve caydırıcı olmak amacı ile dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Yeni yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber sahadayız" dedi. Yeni yıla günler kala İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamaya İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız katıldı. Asayiş uygulamasını gerçekleştiren meslektaşlarına iyi çalışmalar dileyen Yıldız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında konuşan Yıldız, "İstanbul’un huzuru Türkiye’nin huzurudur anlayışıyla yeni bir yılın arifesinde bu akşam da Beyoğlu ve Şişli ilçelerimizde vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için tüm birimlerimizle sahadayız. Kararlılıkla zehir tacirleri ve şehir eşkıyalarıyla 7/24 mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele sadece bugünün değil, yarınlarımızın da güvenlik ve huzuru için sürdürdüğümüz bir mücadeledir. İstanbul’umuzun sadece Beyoğlu’nda değil, bütün sokaklarında, caddelerinde, her köşesinde uygulamalarımızı devam ettiriyoruz. Bu uygulamalarda bize destek olan aziz İstanbul’umuzun değerli vatandaşlarına ve fedakârca görev yapan kıymetli meslektaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" Yılbaşı arifesinde olduklarını belirten Yıldız, "Elbette ki bütün personelimizle 7-24 İstanbul’umuzun huzuru ve güvenliği için, yeni bir yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber buradayız, sahadayız. Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak şunu ifade edeyim; bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz." Öte yandan asayiş uygulamasını gerçekleştiren ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Ağrı Kar ve tipi nedeniyle Tendürek’te yolda kalanlara Kızılay yardım ulaştırdı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesini birbirine bağlayan yüksek rakımlı Tendürek Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı durma noktasına getirdi. Geçidin 2 bin 400 rakımlı Somkaya köyü mevkisinde çok sayıda ağır tonajlı araç yolda mahsur kalırken, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri bölgeye giderek sürücülere kumanya dağıttı. Bölgede gün boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak tipiye dönüştü. Görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Tendürek Geçidi’nde ilerleyemeyen tırlar ve kamyonlar yol kenarında beklemek zorunda kaldı. Zorlu hava şartları nedeniyle sürücüler saatlerce araçlarında mahsur kaldı. Doğubayazıt Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgeye ulaşarak mahsur kalan sürücülere sıcak kumanya ikramında bulundu. Soğuk hava ve uzun bekleyiş nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yapılan yardımlarla bir nebze olsun rahatladı. Kızılay ekipleri, bölgede mahsur kalan bir vatandaşı da güvenli alana tahliye ederek kurtardı. Yardımlar sırasında sürücülerin temel ihtiyaçları karşılanırken, sağlık durumu yakından takip edildi. Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, karla mücadele ekipleri de yolu yeniden ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor. Edinilen bilgilere göre, hava şartlarının zaman zaman daha da ağırlaşabileceği Tendürek Geçidi’nde sürücülerin dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.