SPOR - 16 Nisan 2024 Salı 16:13

Şampiyonlar Ligi heyecanı Exxen TV ile TV+’ta

A
A
A
Şampiyonlar Ligi heyecanı Exxen TV ile TV+’ta

TV+, Exxen TV iş birliğiyle Avrupa’nın en iyi takımlarının maçlarını spor tutkunlarıyla buluşturuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçları, bu akşam ve çarşamba günü ek bir ücret ödenmeden TV+’ta izlenebilecek.


UEFA Şampiyonlar Ligi’nde nefeslerin tutulduğu çeyrek final rövanş maçları Exxen TV aracılığıyla Premium TV+ kullanıcılarıyla buluşuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselecek takımları belirleyecek maçlarda bu akşam, 16 Nisan Salı günü saat 22.00’de Barcelona- Paris Saint-Germain karşı karşıya gelirken, 17 Nisan Çarşamba günü saat 22.00’de Manchester City- Real Madrid yarı final için mücadele edecek.


UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında da heyecan dorukta. 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de AS Roma- AC Milan mücadelesi futbol tutkunlarını bekliyor. Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarında da Fiorentina-Victoria Plzen, 18 Nisan Perşembe günü saat 19.45’te karşı karşıya gelecek.


TV+ Canlı Yayınları


UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş


16.04.2024


22.00 Barcelona - Paris Saint-Germain


17.04.2024


22.00 Manchester City- Real Madrid


UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Rövanş


18.04.2024


22.00 AS Roma- AC Milan


Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş


18.04.2024


19.45 Fiorentina-Victoria Plzen


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da kendi kendine yeten belediyecilik modeli Kendi kendine yeten belediye misyonunu benimseyerek çalışmalarını sürdüren Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, üretim tesislerini ziyaret etti. Başkan Doğan, "Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde yürütürken, elde ettiğimiz tasarrufu daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üretim tesislerimiz, kendi kendine yeten belediyecilik vizyonumuzun sahadaki en güçlü yansımasıdır" dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi asfalt üretiminden hasır çelik üretimine, kilit parke üretiminden beton santrallerine birçok alanda üretim yaparak altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kazandırırken, şehrin ekonomisine de katkı sunuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin taş ocakları, konkasör tesisleri, doğaltaş elemanları fabrikası, beton santralleri, PMT santrali, asfalt plentleri, kilit parke ve bordür fabrikası, hasır ve çelik fabrikası gibi üretim tesisleri bulunuyor. Bu tesislerde 2025 yılında 1 milyar 99 milyon 663 bin 340 TL’lik üretim yapılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan üretim tesislerini ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Başkan Doğan; Doğaltaş Üretim Fabrikası, Adalar Şantiyesi, Toybelen Asfalt Plenti, İlkadım Beton Santrali, Canik Yılanlıdere Şantiyesi, Tekkeköy Kilit Parke Bordür ve Çelik Hasır Fabrikası’nı ziyaretinde çalışanlarla sohbet etti, yürütülen çalışmaları yakından takip etti. Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Başkan Halit Doğan, "Büyükşehir Belediyemize bağlı birçok üretim tesisimiz ile şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Kendi kendine yeten belediye vizyonumuzla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Kendi üretim gücümüz sayesinde maliyetleri düşürüyor, yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin sürdürürken elde ettiğimiz tasarrufu ise daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üreten belediye güçlü şehir anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.