ASAYİŞ - 31 Mayıs 2026 Pazar 14:39

Sultangazi’de bir şahıs annesini evde rehin aldı

A
A
A
Sultangazi’de bir şahıs annesini evde rehin aldı

Sultangazi’de bir şahıs annesini evde rehin aldı. Şahıs, kapıyı açamaya ikna olmayınca polis ekipleri eve itfaiye merdiveni yardımıyla girerek yaşlı kadını kurtararak oğlunu gözaltına aldı. Kurtarma operasyonu saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.



Olay, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1491/1 Sokak’ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre Ekrem Keçe ve annesi Menekşe Keçe dün akşam saatlerinden itibaren evden hiç çıkmadı. Bunun üzerine annesine ulaşamayan diğer oğlu polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Daireye gelen ekipler, Ekrem Keçe’den kapıyı açmasını istedi. Ancak şahsın kapıyı açmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye merdiveni yardımıyla apartmanın 3’üncü katındaki balkona daireye giren ekipler, adamı gözaltına alarak yaşlı kadını kurtardı. Ekrem Keçe, polis merkezine götürülürken, yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Mahalle sakini Ertan Artan, kardeşler arasında uzun süredir sorun yaşandığını belirterek, "Bunlar zaten abi kardeş anlaşamıyor. Biri sürekli alkollü geliyor. Dün akşam da alkollü şekilde geldi. Sabah ayılınca polisi arayıp annesinin rehin alındığını söyledi. Polisler gelince ağabeyi korkup kapıyı açmadı. Mahalleli artık bu durumdan bıkmış durumda" dedi.


Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor. Kurtarma operasyonu saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.



Sultangazi’de bir şahıs annesini evde rehin aldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı’nın birinci gününde sahne alan Romanyalı sanatçı Amelissa, güçlü sesi ve sahne performansıyla tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Azka Otel’de sahneye çıkan sanatçı, seslendirdiği Türkçe ve İngilizce şarkılar ile dans gösterileriyle büyük beğeni topladı. Bodrum’un gözde turizm tesislerinden Azka Otel’de gerçekleştirilen bayram programında sahne alan Amelissa, gece boyunca seslendirdiği Türkçe ve İngilizce eserlerle konuklara müzik ziyafeti sundu. Sahnedeki enerjisi, güçlü yorumu ve etkileyici performansıyla dikkat çeken sanatçı, izleyicilerden tam not aldı. Hem kulaklara hem gözlere hitap etti Sahne boyunca sergilediği dans performanslarıyla da adından söz ettiren Amelissa, bayram tatilini Bodrum’da geçiren yerli ve yabancı turistlere eğlence dolu anlar yaşattı. Güçlü sesi, sahne hakimiyeti ve fiziğiyle beğeni toplayan sanatçı, gece sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Azka Müzik harekete geçti İş insanı, turizmci ve müzik yapımcısı Bülent Kaya’nın mercek altına aldığı Romanyalı sanatçı Amelissa, Bodrum’daki performansıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sahnedeki enerjisi ve güçlü sesiyle dikkat çeken sanatçı için Azka Müzik tarafından görüşmelerin başladığı öğrenilirken, Amelissa’nın önümüzdeki günlerde yeniden Azka Otel sahnesine çıkacağı belirtildi.
Sakarya Aziz Yıldırım, Sakarya’da Fenerbahçeliler ile buluştu Fenerbahçe’nin eski başkanlarından ve 6-7 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimlerinde yeniden aday olan Aziz Yıldırım, Sakarya’da taraftarlarla bir araya geldi. Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Fenerbahçeliler Derneği binasında taraftarlardan gelen çeşitli soruları yanıtlayan Yıldırım, transferden kulübün gelecek vizyonuna, kurulması planlanan Futbol A.Ş. yönetiminden, Oğuz Çetin’in görevinden eski futbolcularla oluşturulacak scout yapılanmasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. "Herkes gelmek istiyor" Sakarya’nın Aziz Yıldırım için özel bir yeri olduğunu belirten, başkanlığı döneminde Sakarya’dan çok transfer yaptığını ifade eden ve kurulması planlanan "Futbol Aklı" ile akalalı Sakaryalı futbol efsanelerinden bir ekip kurulup kurulmayacağı hakkında soru soran "Şampiyonluğun yolu Sakarya’dan mı geçiyor?" şeklinde ekleyen taraftara Aziz Yıldırım, "Şampiyonluğun yolu Sakarya’dan geçmiyor. Takımı daha önceden şampiyon yapmış insanların hakkını inkar etmiş oluruz. Sakarya’dan iyi antrenörler ve iyi oyuncular yetişiyor. Fenerbahçe’de görev aldılar. Bizim konumuz futbol aklı, bu konuda Oğuz Çetin’i getirdik onun başına koyduk. Şimdi o oluşturacak, seçimi kazanmadan da bu oluşumları yapmak fazla doğru değil. Çünkü görevde değiliz. Ama en azından başını belirledik, bunun sorumlusu olacak arkadaş. Bizim yönetimde Fenerbahçe Futbol A.Ş. yönetiminde şöyle bir durum var, herkes gelmek istiyor. Herkes yönetimde olmak istiyor ama ya üye değil, ya da aidatını geç ödüyor. Onların hepsini Futbol A.Ş.’de toparlayacağız. Orada bir yerel kurul yapacağız, üye sayısını arttıracağız. Değerli bütün insanlarıda oraya alacağız. Ondan sonra kulüp yönetimi ile Futbol A.Ş. yönetimi kulübü beraber yönetecek" dedi. "Şampiyonlar Ligi’nde kalmak için ne gerekiyorsa yapacağız" Transferler konusunda yöneltilen soruya ise Aziz Yıldırım, "Bir futbol aklı var, bu aklı yöneticilerle beraber çalışma yapılacak. Şu anda inceleme yapıyorlar zaten. Neticede diyecekler ki ‘buraya bu oyuncu lazım’. Bu şekilde çözeceğiz. Ben sana lazım desem, onlar diyecek ki hayır olmaz. Nereye ne gerekiyorsa alacağız. İyi bir takım olacağız. Yalnız Türkiye liginde şampiyon olmak için değil, Avrupa’da da tur atlayıp Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için" diye konuştu. Şampiyonluk hakkında sürekli olarak diken üzerinde olduklarını belirten kadın taraftara ise, "Şampiyon olacağız, bu kalpte de çarpıntı olmazsa hayatın tadı olmaz" şeklinde konuştu.