ASAYİŞ - 10 Haziran 2025 Salı 11:40

Sultangazi’de kimlik kontrolüne direnen alkollü şüpheli kadın polise saldırdı

A
A
A

Sultangazi’de kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekiplerine zorluk çıkaran alkollü 3 şüpheliden biri, görevli kadın polise küfür ve hakarette bulunarak saldırdı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, şüpheliler gözaltına alındı.

Olay, Kurban Bayramı’nın 2. gününde Merkez Habibler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, devriye görevi yapan polis ekipleri durumlarından şüphelendikleri 3 kişiye kimlik sorgulaması yapmak istedi. Alkollü oldukları öğrenilen şahıslar, kimliklerini vermemekte ısrar edince ekiplerle aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslardan biri görevli kadın polise küfür ve hakaret edip saldırıda bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda gece bekçisi ve takviye polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesinin ardından 3 kişi etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki tamamlanan işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Saldırgan şahıslardan biri savcının talimatı ile serbest bırakılırken, diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Hasan Tik

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş: "Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, Çorum’da düzenlenen "Vefa İftarı"nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Büyükgümüş, teşkilatçılığın fedakarlık ve cesaret gerektirdiğini belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçecek, o güçlü iradeyi, duruşu sahada Allah’ın izniyle hep birlikte oluşturacağız" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Çorum’da partisinin düzenlediği "Vefa İftarı" programına katıldı. Programda konuşan Büyükgümüş, teşkilatların 81 ilde hem geçmişin hafızasını hem de geleceğe taşınacak enerjiyi temsil ettiğini belirtti. Yapılan her çalışmanın sadece siyasi bir faaliyet olmadığını vurgulayan Büyükgümüş, milletle kurulan her temasın aynı zamanda bir gönül bağı anlamı taşıdığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek mesajı veren Büyükgümüş, "Bizim bu ortak çatımızda oluşturmuş olduğumuz sinerjiyle, buradan elde ettiğimiz güçle tüm faaliyetlerimizi geleceğe doğru daha da ileriye taşıyacağız. Bu çalışmalarımızın varlığıyla, ettiğimiz dualarla, buradan elde ettiğimiz kararlılığımızla ve cesaretimizle tüm çalışmalarımızda Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha cumhurbaşkanı seçecek; o güçlü iradeyi, o duruşu sahada Allah’ın izniyle hep birlikte oluşturacağız" diye konuştu. Milletle kurulan her temasın aynı zamanda bir gönül bağı anlamı taşıdığını dile getiren Büyükgümüş, "Dünyanın geldiği bu noktada hem mazlumlara umut olacak, milletimizin esenliğini, geleceğini teminat altına alacak irade Allah’ın izniyle işte bu sofralarda bir araya gelen ak davamızın geçmişten bugüne temsil ettiği duruştadır" ifadesini kullandı. AK Parti Milletvekili Yusuf Ahlatçı ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partiye ve ülkeye hizmet etmiş, hayatını kaybeden teşkilat mensuplarını rahmetle andıklarını belirten Ahlatçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin süreceğini kaydetti. İl Başkanı Yakup Alar da konuşmasında, Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çekti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Alar, ülkeyi daha güçlü yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.