GÜNDEM - 14 Eylül 2023 Perşembe 14:52

Ünlü organizatör “Otel Gurmesi” programıyla her hafta bir otele konuk oluyor

A
A
A
Ünlü organizatör “Otel Gurmesi” programıyla her hafta bir otele konuk oluyor

Ünlü Organizatör Mustafa Bozkurt, her hafta farklı bir otelin konseptiyle ekranların karşısına çıkıyor. Tecrübelerini paylaşan Bozkurt, önceliğini düğün ve tatil otellerine ayırıyor.


By Mustafa Organizasyon markasıyla yaklaşık 25 yıldır otellerde farklı organizasyonlar gerçekleştiren ünlü organizatör Mustafa Bozkurt, bu zamana kadar edindiği tecrübelerini "Otel Gurmesi" adlı televizyon programıyla izleyicilerle paylaşıyor.



Önceliğini düğün ve tatil otellerine ayıran Bozkurt, Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde, kentlere ait tarihi ve turistik yönlerinin de olacağı programda sürpriz sanatçılar da yer alıyor. Her programın farklı bir konsepte olacağını söyleyen Mustafa Bozkurt her hafta pazar günü izleyicilerinin evine misafir olduğunu belirtti.



“Otelleri her açıdan inceleyerek izleyicilerimize aktarıyoruz”


Ünlü organizatör Mustafa Bozkurt, “Organizasyon yaptığımız otellere giderek otelin mutfağından, lobisine, kongre alanından odalarına kadar her alanını “Otel gurmesi” programımızda inceliyoruz. Oteller ciddi anlamda turizme ve kongrelere yön veren alanlar. Gurme dediğimizde akıllarımıza tatlılar gelebilir ama “Otel Gurmesiyle” otelin tatlısından yemeğine kadar otelle ilgili her şeyi izleyicilerimize sunuyoruz. Otelin çalışanlarından odalarına kadar her konuda irdeliyoruz. Gittiğimiz kentlerin tarihi ve kültürel güzelliklerini aktarıyoruz. Her hafta pazar günü TGRT EU’da izleyicilerimizin evine konuk oluyoruz“ diye konuştu.




Ünlü organizatör “Otel Gurmesi” programıyla her hafta bir otele konuk oluyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.