EKONOMİ - 25 Mayıs 2024 Cumartesi 11:33

Vodafone, Voleybol Milletler Ligi’nde kullanıcılarına 140 milyon TL’yi aşkın internet faydası sundu

A
A
A
Vodafone, Voleybol Milletler Ligi’nde kullanıcılarına 140 milyon TL’yi aşkın internet faydası sundu

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru ve Sultanlar Ligi isim sponsoru Vodafone, Antalya’da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi süresince kullanıcılarına çeşitli hediyeler kazandırdı. Vodafone, VNL’e özel düzenlediği kampanyasıyla müşterilerine 140 milyon TL’nin üzerinde fayda sağladı.



Dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Antalya’da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi süresince dijital kanalları ve mağazaları üzerinden kullanıcılarına imzalı formadan milli maç biletine kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı sundu. Yapılan açıklamaya göre; Vodafone, 15-19 Mayıs tarihleri arasında kullanıcılarına Vodafone Yanımda üzerinden 1 gün geçerli 5 GB olmak üzere 5 günde toplam 25 GB internet hediye etti. Toplamda 1 milyonu aşkın kullanıcıya yaklaşık 10 milyon GB internet hediyesi sunuldu. Bu kampanyayla kullanıcılara 140 milyon TL’nin üzerinde fayda sağlandı. Ayrıca, 18 Mayıs’ta yapılan “Gizli Hazine” kurgusuyla Antalya bölgesi özelinde Vodafone Yanımda üzerinden cihaz satın alan 26 kişiden 7’sine maç bileti hediye edildi.



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, Türk kadın voleybolunun ve bize büyük gurur yaşatan kadın sporcularımızın yanında duruyoruz. Voleybol dünyasının önemli turnuvalarından Voleybol Milletler Ligi’nde de logomuzu ve ismimizi vermekten gurur duyduğumuz A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yanında olduk. Antalya’da düzenlenen turnuva süresince düzenlediğimiz kampanyalarla müşterilerimize çeşitli hediyeler kazandırdık. Türk kadın voleybolunun dünyada ve Türkiye’de bilinirliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”



Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasında, yaklaşık 3 bin Vodafone müşterisi YouTube Premium üyeliğine ilk 3 ay ücretsiz sahip oldu. Eğlence Yanımda’da Voleybol Milletler Ligi haftasına özel Voleybol temalı GB Avı servisi ile müşterilere 9 binin üzerinde GB kazandırıldı. Vodafone, Voleybol Milletler Ligi haftası boyunca Antalya Spor Salonu’nda 5G teknolojisiyle sunduğu maç deneyimine herkesi ortak etti. İlk hafta oynanan Türkiye maçları öncesinde “en hızlı servisin” hızını en yakın tahmin eden 12 kişi Vodafone’dan imzalı forma kazandı. Voleybol Milletler Ligi’nde Vodafone’un kişisel dijital asistanı TOBi’ye şanslı kelimeyi yazan müşteriler, voleybol kadın milli takım forması ve imzalı voleybol topu kazanma şansı elde ediyor.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de komşuluk örneği: Ulaşamadığı komşusundan soğuk havada haber bekledi Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde şeker hastası olan komşusuna ulaşamayan aile ekiplere haber verdi. Adeta komşuluk örneği gösteren aile komşularının evden sağ salim çıkması için dua ederken, soğuk havada umutla bekledi. Komşusundan iyi haberi alan yaşlı kadın derin nefes aldı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi Akgün Sokak’ta 3 katlı binada meydana gelen olayda, şeker hastası komşusu C.A.’yı art arda arayan komşusu Şemsi Erzurum, C..A.’nın telefonuna bakmaması üzerine telaşlanarak, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de C.A.’nın son kattaki evine platformlu merdivenle ulaştı. Pencereden eve giren ekipler C.A.’nın hareketsiz şekilde yattığını gördü. C.A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekiplerden iyi haberi alan Şemsi Erzurum ise komşusu C.A.’ya ambulansa kadar eşlik ederken, derin nefes aldı. "Vicdanen rahatsız oldum" Ekiplerin çalışması sırasında komşusundan iyi bir haber bekleyen Şemsi Erzurum, "Komşumuz şeker hastası ve kimsesi yok. Bende kendisini akşam saatlerinde hastaneye gitmesi için aramıştım. Çok kez aradım ve geceye kadar ulaşamadığım için vicdanen rahatsız oldum. Polisi ve itfaiyeyi aradım. İnşallah sağ çıkar inşallah bir şey olmaz. İyi bir komşumuz. İnşallah sağlığı, sıhhati yerinde olur. Komşum inşallah iyi olur. Bende mutlu olurum. Soğukta olsa ben vicdanen rahatsız oldum" dedi. "Çok şükür bulundu" Komşusundan gelen iyi haberi gülücüklerle karşılayan Erzurum, "Çok şükür bulundu. Sağ salim bulunduğuna çok sevindim. Bayılmış içeride ve şimdi de hastaneye götürüyorlar. İnşallah iyi olur. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.