EKONOMİ - 30 Aralık 2025 Salı 11:47

Vodafone’da 5G için geri sayım başladı

A
A
A
Vodafone’da 5G için geri sayım başladı

5 kıtada 5G tecrübesi ile Vodafone, 5G lansmanına geri sayıma başladı. Vodafone, 5G lansmanına 100 gün kala "5G’ye Son 100 Gün" kampanyasını duyurdu.



Vodafone, 5G odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Vodafone‘un "5G’ye Son 100 Gün" kampanyası kapsamında Vodafone Yanımda’ya gelen toplam 4 milyon müşteri bu kampanyayla karşılandı. Kampanya kapsamında her 1.000’inci müşteri olmak üzere toplam 100 müşteriye akıllı telefon hediye edildi. Kampanyanın ikinci gününde ise Vodafone, Vodafone FLEX ile faturaya ek 12 aylık ödeme imkanı ile sunulan 5G uyumlu cihazlarda geçerli indirim sunduğunu duyurdu.



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: "Vodafone olarak, 5 kıtada edindiğimiz 5G tecrübemiz ve global gücümüzle Türkiye’de 5G’ye dünden hazırız. 5G lansmanımıza 100 gün kala hayata geçirdiğimiz ‘5G’ye Son 100 Gün’ kampanyasıyla bu heyecanı müşterilerimizle birlikte yaşamak istedik. 5G’ye 100 gün kala Vodafone Yanımda’ya gelen 4 milyon müşterimizi kampanyamızla karşıladık. Kampanya kapsamında her 1.000’inci müşterimiz olmak üzere toplamda 100 müşterimize akıllı telefon hediye ettik. Kampanyanın ikinci gününde ise Vodafone FLEX ile faturaya ek 12 aylık ödeme avantajı ile sunulan 5G uyumlu cihazlarda yüzde 10 indirim avantajı sağladık. Global 5G deneyimimizi Türkiye’ye taşırken, müşterilerimizi de bugünden 5G’ye hazırlamaya devam ediyoruz."


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa’da aşırı yağışlar sebebiyle vatandaşlara kritik uyarılar Manisa genelinde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle bazı ilçelerde dere taşkınları, toprak kaymaları, alt geçit su baskınları ve ağaç devrilmeleri meydana geldi. Olumsuzluklar özellikle dere yatakları, taşkın riski taşıyan alanlar, alt geçitler, heyelan riski olan yamaçlar ve kırsal bağlantı yollarında yoğunlaşıyor. Manisa Valiliği, Kriz Merkezi koordinasyonunda yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların güvenliğini sağlamak için sahada etkin bir şekilde görev yapıyor. AFAD, emniyet, jandarma, belediyeler, DSİ ve karayolları ekipleri, gelişmeleri anlık takip ederek meydana gelen olaylara hızlı müdahale sağlıyor. Manisa Valiliği’nin etkin koordinasyonu ve saha ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde, riskli bölgelerde güvenlik önlemleri artırılırken, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaşanan olaylar nedeniyle bazı yol kesimlerinde ulaşım kontrollü olarak sürdürülürken, bazı güzergahlar geçici olarak trafiğe kapatıldı. Yetkililer, özellikle dere yatakları, taşkın riski olan alanlar, alt geçitler, heyelan riski taşıyan yamaçlar ve kırsal yolların vatandaşlar için riskli olduğunu vurguladı. Vatandaşlara, riskli bölgelerden uzak durmaları, olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli olmaları, sürücülerin ise trafik ekiplerinin uyarı ve yönlendirmelerine riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulunan yetkililer, ani su baskınları veya heyelan gibi durumlarda ise 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD ve yerel birimlerle iletişime geçilmesini istedi.