YEREL HABERLER - 10 Nisan 2012 Salı 09:16

YAMANLAR`DAN POTADA ÇİFTE ZAFER

A
A
A
YAMANLAR`DAN POTADA ÇİFTE ZAFER

Basketbol`da liselerde Yamanlar Koleji`nin ardından ilköğretim okullarında da Özel Yamanlar Özyurt İlköğretim Okulu, İzmir şampiyonu oldu.
Okullararası Küçük Erkekler Basketbol il birinciliği Cumhuriyet Spor Salonu`nda yapıldı. İkişer gün ara ile yapılan final grubu maçlarında liselerde şampiyon olan Yamanlar Koleji`nden sonrada, küçük erkeklerde yine Özel Yamanlar Özyurt İlköğretim Okulu zirvede yer aldı.
38 okulun katılımı ile yapılan Okullararası Küçük Erkekler Basketbol İl Şampiyonası`nda, Özel Yamanlar Özyurt İlköğretim Okulu ile Mavişehir İlköğretim Okulu finalde karşılaştı. Yamanlar, rakibi Mavişehir`i 46-39 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Mavişehir İlköğretim ikinci, Çakabey Koleji ise üçüncü oldu.
Final maçlarında hiç susmadan takımlarını destekleyen Özel Yamanlar Özyurt İlköğretim Okulu öğrencileri, son sayıyla birlikte salonu bayram yerine çevirdi.
Özel Yamanlar Özyur İlköğretim Okulu Okul Müdürü Fatih Sadi, ``Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak, sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluklar bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Hedefimiz, Türkiye finallerinden şampiyonluk kupasını İzmir`e getirmek`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir