ASAYİŞ - 04 Mayıs 2016 Çarşamba 14:58

Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

A
A
A
Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

İzmir’in Bornova ilçesinde piyasaya sürülmek istenen bin ecstasy hap ele geçirildi, yakalanan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı.
İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma kapsamında; Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pınarbaşı semti 5. sanayi sitesi içerisinde bulunan bir sokakta yüklü miktarda uyuşturucu madde satışının yapılacağı bilgisini aldı. Polis, gece yarısında iş yerlerinin kapalı olmasına rağmen söz konusu sokak üzerinde bir aracın yanında tedirgin davranışlar sergileyen E.K.(28), E.Y.(26), N.Ç.B.(22) ve S.A.(26) isimli şahısları yakaladı. Araçta yapılan aramada bin ecstasy hap ele geçirildi. E.Y. isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcılığında serbest kalırken, E.K., M.Ç.B. ve S.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas, Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van’ın güneyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı güneybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, güneydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, Güney Doğu Anadolu’da güney yönlerden, hafif zaman zaman orta, yağış olan yerlerde kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 18 İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 19 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 25 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 24 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 27 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 16 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 11 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 17