SPOR - 23 Haziran 2017 Cuma 16:49

Altınordu, Serkan Göksu ile uzattı

A
A
A
Altınordu, Serkan Göksu ile uzattı

Altınordu, 3 sezondur istikrarlı bir şekilde forma giyen orta saha oyuncusu Serkan Göksu’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Altınordu, 3 sezondur istikrarlı bir şekilde forma giyen orta saha oyuncusu Serkan Göksu’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.


Genç kaleci Erce Kardeşler’in sözleşmesini 3 sezon uzatan TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ilk 11’in değişmez oyuncusu Serkan Göksu ile de mukavele yeniledi. 2014-2015 sezonu başında Galatasaray’dan transfer edilen, 3 yıldır istikrarlı bir şekilde forma giyen Serkan Göksu, önümüzdeki sezon yine kırmızı-lacivertli ekipte görev yapacak.


Öte yandan, genç oyuncular Murat Arslan, Cihad Ateş, Arda Hilmi Şengül, Mert Pala, Süleyman Güneş, Gökhan Tunahan, Alper Kadir Duruk ve Kadir Yurttadur’un tecrübe kazanıp geri dönmeleri için kiralanmalarına karar verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul HAKSEN Taksim’e çelenk bıraktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı’na gelerek çelenk bıraktı. HAKSEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi," Filistin’de Gazze’de İsrail tarafından adete soykırım yapılıyor. Biz insan haklarından yana bir sendikasıyız. Dolayısıyla Filistin’de İsrail’in saldırılarının bir an önce durdurulmasını, tüm dünyanın seyirci olmaktan çıkıp bu sürece müdahale etmesini istiyoruz. Filistin’li kardeşlerimizin de yanındayız" dedi. HAKSEN Konfederasyonu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim meydanına geldi. Vuvuzela çalan grup Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktı. HAKSEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, “47 yıl önce bu meydan da hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Özellikle kamuda koruma ve güvenlik görevlileri var onların ricasıyla onların kıyafetiyle bu açıklamayı yapıyorum. Koruma ve güvenlik görevlilerine yıpranma hakkı verilerek yaptıkları hizmete karşı emeklerinin de hakkı verilmelidir. Şuanda Filistin’de Gazze’de İsrail tarafından adete soykırım yapılıyor. Biz her zaman olduğu gibi mazlumdan yanayız. Biz insan haklarından yana bir sendikasıyız. Dolayısıyla Filistin’de İsrail’in saldırılarının bir an önce durdurulmasını, tüm dünyanın seyirci olmaktan çıkıp bu sürece müdahale etmesini istiyoruz. Filistin’li kardeşlerimizin de yanındayız. Gazze’deki emekçi kardeşlerimizi de anıyoruz” dedi.