GENEL - 13 Mart 2018 Salı 09:59

Aydem ve Gediz Elektrik, dünyanın en iyi ERP sistemlerinden SAP’a geçiyor

A
A
A
Aydem ve Gediz Elektrik, dünyanın en iyi ERP sistemlerinden SAP’a geçiyor

Türkiye enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Aydem ve Gediz, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına dünyanın en güçlü kurumsal kaynak planlama yazılım sistemlerinden olan SAP sistemine geçiyor.

Türkiye enerji sektörünün önde gelen oyuncularından Aydem ve Gediz, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına dünyanın en güçlü kurumsal kaynak planlama yazılım sistemlerinden olan SAP sistemine geçiyor. Aydem ve Gediz, yaptığı açıklama ile SAP sistemine geçiş sürecinden dolayı, 16 Mart Cuma günü aktif olarak hizmet verilemeyeceğini ancak müşterilerinin tüm taleplerini Müşteri İlişkileri Merkezlerinden yazılı olarak alacağını duyurdu.


İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 4,8 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz, 15 Mart Perşembe günü saat 18.00 itibari ile dünyanın en güçlü ERP çözümlerinden olan SAP sistemine geçiyor. Aydem ve Gediz, sistemlerini kullanıcı dostu ekranlara taşıyıp var olan iş süreçlerindeki manuel işlemleri minimize ederek müşterilerine daha da kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı hedefliyor.


15 Mart Perşembe günü Saat 18.00 itibari ile SAP sistemine geçiş yapacak olan firma, yeni sisteme geçiş sürecinde geçici olarak bazı hizmetleri bilişim sistemi üzerinden veremeyecek. Ancak müşteriler tarafından yapılan tüm başvurular Aydem ve Gediz Müşteri İlişkileri Merkezlerindeki müşteri temsilcileri tarafından yazılı olarak alınacak. Sistem üzerinden yapılması gereken işlemlerin, bilişim altyapısındaki sistem çalışmasının tamamlanması ile gerçekleştirileceği hakkında müşterilere gerekli bilgilendirmeler de sağlanacak. Geçiş süreci olarak öngörülen 16-17-18 Mart tarihlerinde 0850 800 0 186 numaralı İletişim Merkezi üzerinden 7/24 hizmet verilmeye devam edilecek.



SAP ile sözleşme hesap numarası dönemi başlıyor


Aydem ve Gediz müşterilerinin, elektrik fatura ödemelerinde kullandıkları tesisat numarası yerine artık sözleşme hesap numarası dönemi başlıyor. Müşteriler artık kendilerine özel tanımlanacak sözleşme hesap numaraları ile bütün işlemlerini gerçekleştirebilecek. Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaşayan Aydem müşterileri www.aydem.com ve İzmir ve Manisa illerinde yaşayan Gediz müşterileri ise www.gediz.com web sitelerini ziyarete ederek sözleşme hesap numaralarını öğrenebilecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.