MAGAZİN - 30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:30

İbrahim Aktolon ‘Küstah’ ile yaza damga vuracak

A
A
A
İbrahim Aktolon ‘Küstah’ ile yaza damga vuracak

Müzik kariyerine Almanya-İstanbul arasında mekik dokuyarak ara vermeden devam eden genç besteci ve yorumcu İbrahim Aktolon, yaz aylarına damga vuracak yeni şarkısı “Küstah” ile hayranlarının karşısına çıktı.

Müzik kariyerine Almanya-İstanbul arasında mekik dokuyarak ara vermeden devam eden genç besteci ve yorumcu İbrahim Aktolon, yaz aylarına damga vuracak yeni şarkısı “Küstah” ile hayranlarının karşısına çıktı.


Başarılı şarkıcının, aynı zamanda klip de çektiği “Küstah’’ adlı yeni şarkısı tüm dijital platformlarda yerini alırken; müzik kanallarında da izleyicisiyle buluşmaya hazır.


“Aşka İsyan”, “Hırsız”, “Kusursuz” gibi hit şarkılarıyla müzik dünyasında son dönemde


dikkatleri üzerine çeken İbrahim Aktolon, Avrupa ülkelerinde verdiği konserlerin ardından yaza özel “Küstah’’adlı şarkısıyla da dinleyicilerin gönlünde taht kuracak.



Serdar Ortaç’ın dansçıları eşlik etti


İbrahim Aktolon’un, söz ve müziği Cankan grubu ile tanınan Fatih ABB’ye, düzenlemesi ise Cüneyt Yalmaz’a ait “Küstah” adlı şarkısı için profesyonel bir ekip tarafından İstanbul Çatalca ve Ümraniye’deki stüdyolarda özel bir klip de çekildi.


Yönetmen koltuğunda Fatih ABB’nin oturduğu klibin çekimleri 3 günde tamamlandı. 55 kişilik bir ekibin görev aldığı çekimlerde İbrahim Aktolon’a ünlü popçu Serdar Ortaç’ın dansçı ekibi eşlik etti.


Sette esprili tavırlarıyla ekibe keyifli anlar yaşatan Aktolon, klip için “Çok başarılı bir çalışma oldu. Ekiple aramızdaki samimi ve keyifli iletişim, tüm çalışmaya da olumlu şekilde yansıdı” dedi.


Fotoğraf çekimlerini Yiğit Eken’in, kapak tasarımını ise Galip Aksular’ın yaptığı “Küstah” şarkısı çok konuşulacağa benziyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı Uşak’ta tarım arazisinde ölü bulunan 63 yaşındaki Gürsel Arı’nın cinayet şüphelisi, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay, 11 Mayıs’ta Uşak merkeze bağlı Kemalöz Mahallesi yakınlarında bulunan bir tarım arazisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede hareketsiz halde yatan bir şahsı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, boğazında bıçak kesiği bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan kimlik tespitinde hayatını kaybeden kişinin Gürsel Arı (63) olduğu öğrenildi. Arı’nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, olay günü Gürsel Arı ile birlikte bölgede bulunan kişinin N.K. (42) isimli kadın olduğu tespit edildi. N.K.’nin olayın ardından şehir merkezinde bir özel hastaneye başvurduğu ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan N.K., Gürsel Arı ile arkadaş olduklarını ve olay günü birlikte tarım arazisine gittiklerini belirtti. N.K., burada bir süre sonra tanımadıkları bir şahsın yanlarına geldiğini, bu kişinin Gürsel Arı’yı bıçakladığını, ardından kendisini ağaçlık alana götürerek bıçakladığını ve daha sonra da kaçtığını iddia etti. N.K., olayın ardından otobüsle şehir merkezine gittiğini, burada vatandaşların ve şoförün durumundan şüphelenerek kendisine yardım etmek istediğini ancak yardım teklifini kabul etmediğini, daha sonra bir arkadaşına durumu anlattığını ve birlikte hastaneye başvurduklarını ifade etti. 300 saatlik kamera incelemesiyle şüpheli tespit edildi Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalarda, çevrede bulunan yaklaşık 60 güvenlik kamerasına ait 300 saatlik görüntüler titizlikle incelendi. Yapılan incelemelerde olay yerinin yakınlarında şüpheli tavırlar sergileyen ve ormanlık alandan koşarak uzaklaştığı değerlendirilen bir şahıs tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin R.K. (20) olduğu belirlendi. Şüpheli, ekiplerce Aybey Mahallesi’ndeki adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.