YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 15:34

İZMİR`DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

A
A
A
İZMİR`DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi 3-4 Ocak 2012 tarihleri arasında kentin çeşitli ilçelerinde kesinti yaşanacağını duyurdu.
Kesintinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle şu ilçele ve mahallelerde yapılacağı belirtildi: 3 Ocak Salı günü Buca Kuruçeşme Mahallesi, Doğuş Caddesi’nin bir bölümü, 203/20-29-33-36-41-43-45-47-49, 205/2-3- 5-6-26-28 AG Bakım Çalışması Nedeniyle 08:00-17:00; Konak; Karabağlar-Basın Sitesi mahalleleri, İnönü Caddesi 166, 177 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Karabağlar-Yunus Emre Mahallesi, 4012, 4261, 6264, 6267 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Karabağlar-Basın Sitesi Mahallesi, 159, 167, 168, 170 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Menemen; Maltepe Organize Deri Sanayii, Vizyon Deri OG bakım çalışması nedeniyle 08:00-17:00; Çeşme; Ilıca Mevkii, 5060, 5063, 5064, 5253 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-13:00;
4 Ocak 2012 Çarşamba günü ise Bornova; Mevlana Mahallesi, 1700, 1713/1-2-5-6, 1731, 1732, 1733, 1734, 1736, 1737, 1739, 1739/1, 1740, 1776 AG tesis çalışması nedeniyle 08:00-17:00; Çamdibi Mahallesi, 5711/4-6-7-9-11-13-15-17-19-21-23,-5712, 5712/1, 5717 AG bakım çalışması nedeniyle 08:00-17:00; Konak; Karabağlar-Sevgi Mahallesi, 4080, 4081, 4098, 4795 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Karabağlar-Bozyaka Mahallesi, 3055, 3076, 3077, 3078, 3079 AG bakım çalışması nedeniyle 08:00-17:00; Karabağlar-Kocatepe Mahallesi, Eşrefpaşa Caddesi 513, 524, 556, 557, 558, 559, 574 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Karabağlar-Basın Sitesi Mahallesi, 159, 167, 168, 170 AG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Menemen; Maltepe Organize Deri Sanayii, Özgüneşler Deri OG bakım çalışması nedeniyle 08:00-17:00; Çeşme; Ilıca Mahallesi, 5213, 5215, 5152, 5220, 5221 OG bakım çalışması nedeniyle 09:00-13:00; Urla; Zeytinalanı Mahallesi, M.Fevzi Çakmak Caddesi, 4153, 4155 OG bakım çalışması nedeniyle 09:00-16:00; Bergama; Çamavlu, Güneşli, Karaveliler, Kıranlı Köyleri AG bakım çalışması nedeniyle 09:30-13:30 saatleri arasında kesinti yapılacaktır.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Şehrimizin önümüzdeki 100 yılını planlayan dev adımlarla geliyoruz" AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Büyük değişim yakında başlayacak. Günübirlik çözümlerle değil, şehrimizin önümüzdeki 100 yılını planlayan dev adımlarla geliyoruz. Çok yakında Terme’de yaşanacak bu dönüşümü herkes kendi gözleriyle görecek" dedi. AK Parti Terme İlçe Danışma Meclisi ve Mahalle Başkanları toplantısı; Belediye Başkanı Şenol Kul, İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Murat Yurt, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda belediyenin Terme’nin "Belediyecilik" vizyonunu anlatan Başkan Kul, Terme’nin sadece bugününe değil, gelecek nesillerine miras kalacak projelerin hazırlık aşamasında olduğunun altını çizdi. Belediyecilik anlayışlarının temelinde vefa ve sadakatin yattığını belirten Başkan Kul, "Bizim belediyecilik anlayışımız; milletine sevdalı, memleketine vefalı, devletine sadık bir hizmet anlayışıdır. Terme’yi büyütürken değerlerimizi koruyan, geçmişten aldığımız güçle geleceği inşa eden bir iradeyle yolumuza devam ediyoruz. Şehrimizin her mahallesinde, her sokağında hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran adımlar atmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Yürütülen tüm projelerde ortak aklın ve toplumsal faydanın esas alındığını kaydeden Kul, "Bu şehir için kişisel menfaat değil, gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Terme’yi ortak akılla, dayanışmayla büyüteceğiz. Amacımız; modern, planlı, doğayla barışık ve yaşanabilir bir Terme oluşturmak. Terme’nin önünü kapatmak değil, tam tersine; geleceğe güvenle bakan bir şehir haline getirmek istiyoruz" diye konuştu. Konuşmasında önümüzdeki günlerde Terme’nin çehresini derinden etkileyecek müjdelerin hayata geçeceğine dair önemli ipuçları veren Başkan Kul, "Terme’de her günü ihtiyaca yönelik çalışmaya ve eksikleri tamamlamaya ayırıyoruz. Ancak bizim asıl hedefimiz şehrimizi bir adım daha ileriye taşımak değil, adeta bir çağ atlatmaktır. Önümüzdeki günlerde şehrimizi derinden etkileyecek, dönüşümü ve değişimi bizzat hissettirecek hamlelerimiz olacak. Yakın zamanda bu değişim başlayacak ve Terme’deki bu yeni dönemi herkes kendi gözleriyle görecek" ifadelerini kullandı.
Samsun Sömestr tatili Atakum’da etkinliklerle geçti Sömestr tatilinde Atakum’da çocuklar hem eğlendi hem öğrendi. Atakum Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline özel hazırlanan programlar kapsamında öğrenciler, sanatla, bilimle ve farkındalık çalışmalarıyla dolu günler yaşadı. Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi ile Özgecan Kadın Danışma Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikler, yoğun katılımla tamamlandı.Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezinde "Tatilde Anılar Biriktiriyoruz" başlığıyla düzenlenen etkinlikler serisi, İngilizce atölyesiyle başladı. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde eğlenceli aktiviteler yaparak yabancı dil becerilerini geliştirme imkânı buldu. Çini atölyesinde ata mirası sanatla tanışan çocuklar, uygulama bölümünde kendi tasarımlarını hazırladı. Ortaya çıkan çalışmalar büyük beğeni topladı. Drama ve yüz boyama atölyesinde oyunlar ve etkinliklerle keyifli vakit geçiren çocuklar, tuval boyama etkinliğinde hayal güçlerini renklere yansıttı. Programın ikinci haftasında çevre bilincine dikkat çekildi. İleri Dönüşüm Atölyesinde Atakum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere sıfır atığın önemi hakkında bilgiler verdi. Çocuklar plastik şişe ve kapak gibi atık malzemeleri süs eşyası ve saksıya dönüştürerek hem çevre bilinci kazandı hem de yeni eserler ortaya koydu. Masal atölyesinde Türk ve dünya edebiyatının sevilen kahramanlarını canlandıran minik tiyatrocular, performanslarıyla alkış aldı. Tatil programı resim baskı atölyesi, tasarım ve beceri çalışmaları ile devam etti. Farkındalık seminerinde akran zorbalığı konusu ele alınarak öğrencilere önemli bilgiler aktarıldı. Film gösteriminde animasyon dünyasına yolculuk yapan çocuklar keyifli anlar yaşadı. Çini atölyesinde hazırlanan eserler ise ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Özgecan Kadın Danışma Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerde de çocuklar eğlenceli ve öğretici anlar yaşadı. "Renklerle Nefes Al" başlığıyla düzenlenen yoga atölyesinde nefes egzersizleri ve temel yoga hareketleri uygulandı. Taş tozuyla heykel yapımı atölyesinde öğrenciler, hazırladıkları heykel ve bibloları boyayarak sanatsal yeteneklerini sergiledi. Atakum Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşleri Müdürü Deniz Gömeç, etkinliklere 500’ün üzerinde öğrencinin katıldığını belirterek, yarıyıl tatilinde çocukların eğlenerek öğrenmesini hedeflediklerini ifade etti. Gömeç, Başkan Serhat Türkel’in desteğiyle çocuklara yönelik kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerini yıl boyunca sürdüreceklerini vurguladı. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel ise öğrencilerin tatillerini verimli ve keyifli geçirmesi için özel bir program hazırladıklarını belirterek, çocukların sanat, spor ve bilimle iç içe, kendilerini ifade edebilen bireyler olarak yetişmeleri için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Türkel, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.