GENEL - 23 Ocak 2012 Pazartesi 11:58

BAŞKAN KOCAOĞLU`DAN "İZMİR`DE ÇETE YOK REİS VAR" AÇIKLAMASI

A
A
A
BAŞKAN KOCAOĞLU`DAN "İZMİR`DE ÇETE YOK REİS VAR" AÇIKLAMASI

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iddianamenin açıklanmasından sonra katıldığı ilk toplantıda, "Şu an karşınızda ’çete reisi’ olarak bulunuyorum. Şikayetim yok. Sadece şu anda bulunduğum pozisyonu belirlemek için söyledim" sözleriyle Türkiye gündemine oturan Başkan Aziz Kocaoğlu, köy ziyaretlerine devam ediyor. Kocaoğlu,"İzmir’de çete yok, reis var. Koca Reis sana güveniyoruz" yazılı pankartlarla karşılandı.
Aziz Kocaoğlu, köylülerin "Siz üzülüyorsunuz diye biz de çok üzülüyoruz" sözleri üzerine şöyle konuştu: "Çok şükür bizim alnımız ak. Bir söz vardır, ’dedesi erik yemiş, torununun dişi kamaşmış’ diye. Bizim geldiğimiz yer belli, gideceğimiz yer belli. Biz vatandaşın, devletin bir kuruşuna tenezzül etmeyiz. 56 yaşında belediye başkanı oldum. 8 yıldır da yapıyorum. 400 sayfalık iddianamede rüşvet yok, zimmet yok, zenginleşme yok. En çok para giden işlerle ilgili bir şey yok. Bence bu iddianameyle Büyükşehir
Belediyesi’nin ne kadar düzgün çalıştığı tescil edildi. Ben suçsuzum diye ortada gezmenin bir alemi de yok. Allah var. Bilerek, isteyerek birinin bir dirhemi boğazımızdan geçtiyse, Allah fitil fitil burnumuzdan getirsin. Ama bizim hakkımızda ne düşünülüyorsa, Allah da onun iki mislini versin. Başka söyleyecek bir şey yok. Derdin de, dedikodunun da ilacı çalışmaktır. Biz çalışıyoruz, sadece çalışıyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.