YEREL HABERLER - 21 Ocak 2014 Salı 10:44

Ak Parti Bayraklı Adayı Sarı Çok İddialı

A
A
A
Ak Parti Bayraklı Adayı Sarı Çok İddialı

AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkan adayları açıklanırken, Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, partisinin ilçe binası önünde coşkulu bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Miting havasında gerçekleşen tanıtım toplantısında çok sayıda partili ve vatandaş ellerindeki türk bayrakları ve parti flamalarıyla İsmail Sarı’ya yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Diğer belediye başkan aday adaylarıyla birlikte parti binası önünde kurulan platforma çıkarak birlik ve beraberlik mesajları veren İsmail Sarı, 30 Mart sabahı hem Bayraklı’yı hem de Büyükşehir’e AK Parti imzasını atacaklarını söyledi.
COŞKULU KARŞILAMA
İzmir’deki ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen İsmail Sarı, Bayraklı AK Parti İlçe Başkanlığı önünde büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Coşku içinde karşılanan Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, “Tüm aday adayı arkadaşlarımızla ve tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza çalışarak Bayraklı’da belediyecilik nasıl olur, Bayraklı halkına ve tüm İzmir’e göstereceğiz. Seçim çalışmaları için tamamen hazır bir ilçeyle seçime gidiyoruz. İnşallah Büyükşehiri de alacağız Bayraklı’yı da alacağız. Elele gönül gönüle sabah 9 gece 1”e kadar çalışacağız. Hepimizin çok emek vermesi ve çalışması lazım. Bunları yapacak gücümüz ve kapasitemiz var. Bayraklı Belediyesi artık Ak Parti’nindir. Buna inancımız tamdır” diye konuştu.
SARI: "BAYRAKLI 5 YILDA 15 YIL GERİ GİTTİ"
Konuşmasında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ve projelerini de eleştiri yağmuruna tutan Sarı, “Bunlar Bayraklı’yı 5 yılda 15 yıl geriye götürdüler. Çoluğun çocuğun geleceğini çaldılar. Ama biz buraya proje için geliyoruz. Allah nasip ederse 30 Mart sabahı hem Büyükşehir hem Bayraklıyı alırsak o zaman İzmir 5 yılda bu değişimi görecek. Çocuklarımızın geleceği için projelerimizi hazırlayacağız. Bayraklı Belediyesinin birçok projesi oldu ama ne yaptılar her hafta bir şarkıcı türkücü getirdiler. Deve güreşi yaptırdılar o da yetmedi kaplumbağaları güreştirecekler yakında bunları görürsünüz. Ama biz Bayraklı Belediyesini alırsak bakın ilçenin kaderi nasıl değişecek göreceksiniz” dedi.
GÜLCAN: “BAYRAKLI'YA AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ"
Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı’yı tebrik eden Ak Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan ise “1 Ekimden beri devam eden aday adaylık süreci sona erdi ve İsmail Sarı Başkanımız Bayraklı Belediyesi için aday gösterildi. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah hayırlara vesile olur. Ben kendisini adayımız olarak değil belediye başkanımız olarak görüyorum. 30 Mart gecesinde de kendisine belediye başkanı rozeti de inşallah takacağız. Buna inancımız tamdır. Biz teşkilat olarak her türlü gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Pastamız zaten hazırdı. Şimdi pastamızın çileği de geldi. İnşallah bundan sonra geceli gündüzlü çalışarak Bayraklı Belediyesi'ne AK Parti Bayrağı’nı İsmail Sarı başkanlığında dikeceğiz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.