YEREL HABERLER - 29 Şubat 2012 Çarşamba 15:47

ATLETİZM’DE YAMANLARIN YILDIZLARI ŞAMPİYON

A
A
A
ATLETİZM’DE YAMANLARIN YILDIZLARI ŞAMPİYON

Okullararası Salon Atletizm İl Birinciliği Atatürk Stadı’nda yapıldı. Turnuvada 5 Altın madalya kazanan Bozyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu, Yıldız Erkekler kategorisinde İzmir Şampiyonu Oldu.
Puanlı atletizm müsabakaları 200 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Bozyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Şağban 60 metrede bronz, Berk Coşgun, Hasan Tokul, Hüseyin Tokul ve Ahmet Şağban’dan oluşan Bayrak Takımı 4x60 metrede 4 Altın madalya, Berk Coşgun 60 metre engellide gümüş madalya, Hüseyin Tokul uzun atlamada altın madalya, Ahmet Şağban da gülle atmada bronz madalya aldı. Yamanlar, toplamda 5 altın 2 gümüş 2 bronz madalya kazanarak yıldız erkeklerde takım halinde İzmir şampiyonluğuna ulaştı. İkinciliği Şehit Fazıl Bey ilköğretim okulu, üçüncülüğü ise Özel Ata Koleji elde etti.
Okulu Müdürü Murat Çelen, “Bilimsel ve akademik başarıların yanında sporun temel branşı olan Atletizm’de de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.