YEREL HABERLER - 13 Şubat 2014 Perşembe 11:51

Başkan Karabağ'a Coşkulu Karşılama

A
A
A
Başkan Karabağ'a Coşkulu Karşılama

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İstanbul’da geçirdiği küçük ameliyatın ardından geldiği İzmir’de Havaalanında binlerce kişi tarafından karşılandı.
Binlerce Bayraklılı IZBAN ve özel otomobilleriyle İstanbul’dan İzmir’e dönen Başkan Hasan Karabağ’ı karşılamaya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden kendisini aday göstermesinin ardından Bayraklılı hemşerileriyle ilk kez bir araya gelen Başkan Karabağ duygu dolu dakikalar yaşadı. Başkan gelen yolcu girişinden otomobiline kadar dakikalarca süren sevgi gösterilerinin ardından arabanın başında kalabalığa seslendi.
Karabağ, “Öncelikle buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Şunu söylemek istiyorum. 2009 seçimlerine bir sloganla başlamıştık. Bir sevgi sorusu soruyordum. Ben sizi seviyorum. Siz de beni seviyor musunuz” dedi. Başkan Karabağ’ın sorusunun ardından kalabalık coşkuyla evet diye bağırdı. Karabağ, ‘Halkçı Başkan’ , ‘Bayraklı Hasandır, Hasan kalacak’ sloganlarıyla konuşmasına şöyle devam etti; “30 Mart gecesi bu ülkeyi karanlığa götüren güçlerden kurtarmamız gerekiyor. Parti içinde ben aday olamadım diye kırılıp giden arkadaşlarıma şunu söylüyorum. Bizim belediye başkanlığımız, milletvekilliğimiz Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden daha önemli değildir. Türkiye’nin 30 Mart gecesi Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var. Koltuklar geçicidir. Bunu unutmasınlar” dedi.
Bayraklılar otomobiline geçerek evine doğru yol alan Başkan Karabağ’ı yolda da yalnız bırakmadı. Üç yüzün üzerinde araçla konvoy yapan vatandaşlar çevre yolunu takip ederek Başkan Karabağ’ı Bayraklı’daki evinin önüne kadar takip etti. Evinin önünde davul zurna ile karşılanan Karabağ gelenlere teşekkür ederek ‘30 Marta kadar enerjimizi doğru kullanalım’ diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir