YEREL HABERLER - 23 Şubat 2014 Pazar 01:56

Ak Parti Adayı Kalkan ''iz Bırakmak İçin Yola Çıktık''

A
A
A
Ak Parti Adayı Kalkan ''iz Bırakmak İçin Yola Çıktık''

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan seçim çalşmalarına soluksuz devam ediyor. Gerçekleştirdiği bir ziyarette duvara asılı fotoğraflar arasında 1998 yılında bir açılışta yaptığı konuşmanın fotoğrafı ile karşılaşan Kalkan, "İzmir'de kesmediğim kurdele, gitmediğim düğün, cenaze kalmadı. Herkesin iyi gününde de kötü gününde de yanında oldum. Şimdi ise İzmir'e ektiğimizi Karabağlar'da biçeceğiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan seçim çalışmlarına tüm hızıyla devam ediyor. Eskiizmir'de gittiği bir ziyarette 1998 yılında gerçekleştirdiği bir açılışta, kürsüde konuşurken çekilen fotoğrafına rastlayan Kalkan Karabağlar'da 'İs bırakmak için değil iz bırakmak için yola çıktığını belirterek şöyle konuştu:
"İzmir'de bugüne kadar katılmadığım; cenaze, düğün, açılış yok İzmir bizi bizde İzmir'i tanıyoruz. Halkın içinden geiyoruz. Sorunları da biliyoruz. İnşallah bugüne kadar İzmir'e ektiğmizi Karabağlar'da biçeceğiz. Biz Karabağlar'ı hizmetle tanıştırmak için bu göreve talip olduk. Takım liderimiz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım. Kendisinin Türkiye çapında yaptığı icaatlar ortada. TÜrkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı bakanlardan. İnşallah 30 Mart'ta hep birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir