YEREL HABERLER - 11 Mart 2014 Salı 15:08

Chp Torbalı Adayı Yörük Pancar'a Çıkartma Yaptı

A
A
A
Chp Torbalı Adayı Yörük Pancar'a Çıkartma Yaptı

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, Pancar’a çıkarma yaptı. Büyük bir coşkunun yaşandığı Pancar’da CHP’li gençler meşaleler yaktı, Pancar meydanı CHP ve Ufuk Yörük sesleri ile inledi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, önceki akşam Pancar’da halka seslendi. Göreve hazır olduğunu belirten Yörük’e Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, İzmir Milletvekili Musa Çam ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik ettiler. Pancar meydanında bulunan CHP seçim bürosu önünde toplanan Pancarlı vatandaşlara seslenen Ufuk Yörük, önümüzdeki dönemin Pancar için çok önemli olacağını, tamamlanacak olan İZBAN ile Pancar’ın Torbalı ve İzmir arasında bir köprü görevi göreceğini ve çok gelişeceğini söyledi. Yörük, Pancar’ın imar durumu ile ilgili olarak da müjde verdi.
UYGUR, “BİZE YAPILAN HAKSIZLIĞIN HESABINI HALKIMIZ SANDIKTA SORACAKTIR”
Toplantının açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar yaptı. Pancar halkını selamlayan Akpınar’ın ardından Uygur sözü alarak Pancar’da yapılan belediye çalışmalarını anlattı. Yaptığı konuşmada hükümete de yüklenen Uygur, “Biz bir memuru bir görevden alıp başka bir göreve verdik diye 1 yıl 15 gün hapis cezası aldık, bugün hiçbir yere aday olamıyorum. Ama evlerinden çelik kasalar içinde, ayakkabı kutuları içinde milyon dolarlar çıkanlar elini kolunu sallayıp dışarda dolaşıyorlar. Onlar dışarda dolaşsın diye memlekette yeri değişmemiş ne savcı kaldı, ne hakim, ne polis. Bizim öyle bir gücümüz yok, biz hukuka saygılıyız. Ama bize yapılan bu haksızlığın hesabını, bize oy veren ve sahip çıkan halkımız sandıkta soracaktır” dedi.
YÖRÜK, “ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM PANCAR ÇOK ŞANSLI”
Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, “2004 yılında partim bana İl Genel Meclis Üyeliği, 2009 yılında da belediye meclis üyeliği görevi verdi. Sizler de oy verip seçtiniz teşekkür ediyorum. Özellikle son 5 yıldır belediyecilik nedir, kamu hizmeti nedir, bir belde bir kent nasıl gelişir, ne yapmak gerekir, bunları en iyi şekilde öğrendim, dersime iyi çalıştım. Büyükşehir Belediyemizde bana verilen imar görevi nedeniyle tüm İzmir’in olduğu gibi Torbalı’nın da imar konusu ile ilgili yeterli desteği sağladı. Size bir de müjde vermek istiyorum, Pancar’ın imar sorunu çözüldü. Yeni planlarımız hazır” dedi.
YÖRÜK, “PANCAR’IN KONUMU ÇOK ÖNEMLİ”
Pancar'ın Torbalı ve İzmir arasında bir köprü görevi gördüğünü belirten Yörük, “Pancar, Torbalı’nın İzmir’e bakan yüzü olacak. Konum itibari ile köprü vazifesi görüyor. İZBAN da kısa süre içinde hizmete girecek. Pancar önemli bir merkez olacak. En önemli projelerimizden biri de Pancar’da kent meydanı olacak. Pancar meydanını İZBAN istasyonuna kadar uzatacağız. Pancar esnafımız da kazanacak, halkımız da kazanacak. Pancar’ımız hem sosyal anlamda, hem ticari anlamda önemli kazanç elde edecek. Pancar’a yakışır çalışmalar yapacağız. Biz göreve hazırız. 30 Mart’ta sizlerden destek bekliyorum” dedi.
MUSA ÇAM, “BİZ KAVGA EDERSEK AKP KAZANIR”
Önümüzdeki yerel seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten İzmir Milletvekili Musa Çam, “1994 yılında sol oyları bölündü Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da, Melih Gökçek Ankara’da belediye başkanı oldular. Biz kavga edersek, biz bölünürsek AKP kazanır. Ülke olarak geldiğimiz noktada sen-ben kavgası edecek, o koltuk bu koltuk kavgası edecek lükse sahip değiliz. Bir olacağız, birlik olacağız, yumruğumuzu aynı vere vuracağız. Bir tarafta eritile eritile bitirilemeyen milyon dolarlar, bir tarafta tarlada mahsulünü bırakan çiftçiler, maddi sıkıntılar nedeniyle okuyamayan çocuklar, karar sizin. Ya birlik olup bu hükümete bir ders vereceğiz, yada kavga edeceğiz aradan AKP sıyrılacak, yasaklar devam edecek, ayakkabı kutuları dolmaya devam edecek” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir