YEREL HABERLER - 21 Kasım 2014 Cuma 11:52

Ülkü’nün Hedefi Hattrick Yapmak

A
A
A
Ülkü’nün Hedefi Hattrick Yapmak

2014 Türkiye Pist Şampiyonası’nda sezonun final yarışına Ülkü Motorsport Kaptanı Şampiyon Pilot Ümit Ülkü 9 puan farkla lider gidiyor.
2014 Türkiye Pist Şampiyonası’nda 6’ıncı ve son ayak yarışı 22-23 Kasım’da İstanbul’da koşuluyor. Haftaya 9 puan farkla önde giren son iki yılın Türkiye Pist Şampiyonu Ülkü Motorsport Kaptan Pilotu Ümit Ülkü, sezonun son yarışına MAXI Grup şampiyonluğunun en büyük adayı olarak gidiyor. Üst üste üçüncü Şampiyonluk için hazırlıklarını tamamlayan Ülkü, bir önceki yarışta 3.6 LT motor hacimli Porsche 997 GT 3 otomobili ile daha güçlü ve yeni jenerasyon otomobillerle yarışan rakiplerini geride bıraktı. 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası Kategori 6yı da birincilikle tamamlayan Ülkü, Türkiye Pist Şampiyonasında da kupayı müzesine üçüncü kez götürmeyi hedefliyor
ÜMK TAKIMLARDA İDDİALI
Türkiye Pist Takımlar Şampiyonası’nda bir önceki yarışta MAXI Grup’ta duble yapan Ülkü Motorsport Takımı, Şampiyonaya çok iyi hazırlandı. Güçlü pilotları ve otomobilleriyle yarışı domine etmeye hazırlanan Ülkü Motorsport, takımlar şampiyonluğunda da iddiasını sürdürüyor. İstanbul’da yapılacak yarış için tüm hazırlıklarını tamamlayan Ülkü Motorsport, hazırladığı sürprizlerle de çok konuşulacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de kavgaya müdahale eden polislere saldıran şahıs kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı. Polislere saldıran genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürülürken, saldırıya uğrayan polis memurlarının da kendisinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Saldırı anları kamerada Öte yandan yaşanan kargaşa, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.O.D.’nin kendisine müdahale eden polislere direnmesi, polislerden birinin kaskına kafa atması ve diğerlerine yumruklarla karşılık verdiği anlar görüntülendi. Öte yandan görüntülerde E.O.D.’ye polis ekiplerinin müdahale etmesi ve gözaltına alınarak götürüldüğü anlar da yer aldı.