SPOR - 20 Ağustos 2025 Çarşamba 13:56

Altay’da Ceyhun Gülselam, kampa katılmadı

A
A
A
Altay’da Ceyhun Gülselam, kampa katılmadı

Geçen sezondan sakatlığı devam eden Ceyhun Gülselam’ın tedbir amaçlı Altay’ın Afyon kampına götürülmediği ve tecrübeli oyuncunun topsuz çalışmalarını İzmir’de sürdürdüğü öğrenildi.


TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Altay, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İzmir ekibi, üçüncü etap kamp çalışmaları için Afyon’a gitti. Siyah-beyazlılarda tek eksiğin ise 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ceyhun Gülselam’ın olduğu bildirildi. Geçen sezon 30 Kasım’da İzmir’de oynanan İnegölspor karşılaşmasında çapraz bağ sakatlığı yaşayan orta saha oyuncusu, yeni sezonla birlikte topsuz çalışmalara başlasa da Afyon kampına götürülmedi. Deneyimli oyuncunun henüz tam hazır olmadığı ve çalışmalarını İzmir’de sürdüreceği ifade edildi. Tedavi süreci devam eden Ceyhun Gülselam’ın ligin ilk haftalarını kaçırması bekleniyor. Orta saha oyuncusunun takımla çalışmalara başladıktan sonra Teknik Direktör Ramazan Kurşunlu tarafından zamanla ilk 11’e monte edileceği kaydedildi.


Tecrübeli oyuncu, bu sezon forma giymesiyle birlikte kariyerinde ilk kez 3. Lig’de top koşturmuş olacak.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da çete operasyonu: 5 gözaltı İstanbul’da Daltonlar silahlı suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Küçükçekmece’de şüphe üzerine durdurulan plakasız motosikletin çalıntı çıkmasıyla başlayan operasyonda, örgütle bağlantılı olduğu tespit edilen evde 9 ruhsatsız tabanca ve 339 fişek ele geçirildi. Operasyonlarda 5 şüpheli yakalanırken, bir firanin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nca, liderliğini Beratcan Gökdemir’in yaptığı "Daltonlar" silahlı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bir operasyona imza atıldı. Soruşturma kapsamında 10 Mayıs Pazar günü Küçükçekmece’de durumundan şüphelenilen plakasız motosikletli şahıslar polis ekiplerince durduruldu. Yapılan incelemelerde motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda ulaşılan bir adrese düzenlenen operasyonda 1 şüpheli daha yakalanırken, yapılan aramalarda 9 adet ruhsatsız tabanca ve 339 adet fişek ele geçirildi. Çetenin hücre evi belirlendi, operasyon genişletildi Yürütülen çalışmalar kapsamında gözaltındaki şüphelilerin, Daltonlar silahlı suç örgütüyle bağlantılı olduğunun tespit edilmesi üzerine soruşturma derinleştirildi. İstanbul’a gelen şüphelileri karşılayarak hücre evine yerleştirdiği belirlenen bir kişi ile aynı örgüt evinde kaldıkları tespit edilen 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda bugün 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, firari olan diğer şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Erzurum Erzurum’da Zeynep ve Ahmet isimleri revaçta Erzurum’da 2025 yılında dünyaya gelen çocuklarda erkek isminde Alparslan, Göktuğ, Ömer Asaf, ilk üçte yer alırken kadın isimlerinde Gökçe, Zümra ve Alya tercih edildi. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre, 2025 yılı içerisinde ülkemizde doğmuş olan bebeklere en çok verilen erkek isimleri Alparslan, Göktuğ, Metehan, Yusuf, Ömer, Eymen ve Aras olurken kadınlarda ise Alya, Defne, Gökçe, Zeynep, Elif ve Ecrin tercih edildi. Ülkemizde 2025 yılı itibariyle nüfusa dahil olan kişilerin isimlerinden en çok bulunan erkek isimleri Mehmet, Mustafa ve Ahmet kadınlarda ise Fatma, Ayşe ve Emine oldu. İşte Erzurum’da 2025 yılı bebek isimleri Erzurum’da 2025 yılında dünyaya gelen erkek bebeklerde en çok kullanılan erkek isimler; Alparslan, Göktuğ, Ömer Asaf, Metehan, Hamza, Alperen, Yusuf, Ali Asaf, Kerem, Aybars, Miran, Ömer, Halil İbrahim, Cihangir, Yiğit, Miraç, Muhammed Alparslan, Yiğit Efe, Yiğit Ali, Eymen, Ayaz, Devran, Muhammed Ali, Yunus Emre ve Yiğit Alp oldu. Erzurum’da 2025 yılında dünyaya gelen bebeklerde en çok kullanılan kadın isimleri; Gökçe, Zümra, Alya , Mihra, Asya , Asel, Zeynep, Umay, Defne, Elisa, Asel Lina, Ahsen, Aysima, Miray, Zehra, Yüsra, Eflin, İkra ,Elif, Aybüke, Azra, Meryem, İpek Sare ve Nehir oldu. Ahmet ve Zeynep yine listenin başında Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre, Erzurum’da 2025 yılı itibariyle nüfusa dahil olan kişilerin isimlerinden en çok kullanılan 25 erkek ismi; Ahmet, Yusuf, Mustafa, Murat, Mehmet, Ömer, İbrahim, Ali, Fatih, Muhammet, Adem, Hüseyin, İsmail, Hasan, Abdullah, Osman, Emre, Muhammed, Yakup, Furkan, Berat, Kadir, Emirhan, Ömer Faruk ve Yunus oldu. Erzurum’da 2025 yılı itibariyle nüfusa dahil olan kişilerin isimlerinden en çok kullanılan 25 kadın ismi; Zeynep, Fatma, Elif, Ayşe, Hatice, Emine, Meryem, Merve, Esra, Zehra, Kübra, Büşra, Rabia, Tuba, Leyla, Songül, Melek, Hilal, Fadime, Özlem, Yasemin, Hülya, Hiranur, Dilek ve Yağmur oldu.
Kars Kars’ta eğitimde başarı ve azim vurgusu: Kaymakam Kahraman Derinöz köyü okulunu ziyaret etti Digor Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Turan Toksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Kutay ile birlikte Derinöz köyünde bulunan okulu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette okulun fiziki durumu, eğitim faaliyetleri ve öğrencilerin akademik gelişim süreçleri hakkında öğretmenlerden bilgi alan heyet, sınıflarda öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin taleplerini ve gelecek hedeflerini dinleyen protokol üyeleri, eğitim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sırasında öğrencilere hitap eden Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsur olduğunu belirterek, başarıya ulaşmanın yolunun azim, disiplin ve sürekli çalışmaktan geçtiğini ifade etti. Öğrencilere derslerinde başarılı olmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Kahraman, devletin her zaman eğitim camiasının yanında olduğunu söyledi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Kaymakam Kahraman, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Kahraman, eğitim alanında yapılan çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.