SPOR - 06 Şubat 2026 Cuma 01:07

FIBA Avrupa Kupası: Zaragoza: 76 - Aliağa Petkimspor: 71

A
A
A
FIBA Avrupa Kupası: Zaragoza: 76 - Aliağa Petkimspor: 71

FIBA Europe Cup 2. Tur N Grubu’nun 5. maçında Aliağa Petkimspor deplasmanda İspanya’nın Zaragoza takımına 76-71 mağlup oldu. İzmir temsilcisi gruptaki ilk mağlubiyetini alırken. Zaragoza, ikinci galibiyetini elde etti.



Salon: Zaragoza, Pabellon Principe Felipe


Hakemler: Barkauskas Juozas (Litvanya) Binders-Coders Elvis (Letonya) Cotrobas-Dascalu Vlad-Theodor (Romanya)


Casademont Zaragoza: Robinson, Spissu 8, Yusta 8, Washington 14, Gonzalez,Fernandez 6, Lukic 3, Rodriguez 7, Bermudez, Stephens 12, Koumadje 5, Traore 4


Başanntrenör: Isa Ramirez


Aliağa Petkimspor: Efianayi 21, Blumbergs 11, Whittaker 5, Franke 8, Mustafa Kurtuldum 8, Sajus 14, Troy Selim Sav 4, Boran Güler, Floyd


Başantrenör: Özhan Çıvgın


1.? ?Periyot: 28-13


Devre: 46-35


3.? ?Periyot: 68-55



FIBA Avrupa Kupası: Zaragoza: 76 - Aliağa Petkimspor: 71

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa’da aşırı yağışlar sebebiyle vatandaşlara kritik uyarılar Manisa genelinde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle bazı ilçelerde dere taşkınları, toprak kaymaları, alt geçit su baskınları ve ağaç devrilmeleri meydana geldi. Olumsuzluklar özellikle dere yatakları, taşkın riski taşıyan alanlar, alt geçitler, heyelan riski olan yamaçlar ve kırsal bağlantı yollarında yoğunlaşıyor. Manisa Valiliği, Kriz Merkezi koordinasyonunda yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların güvenliğini sağlamak için sahada etkin bir şekilde görev yapıyor. AFAD, emniyet, jandarma, belediyeler, DSİ ve karayolları ekipleri, gelişmeleri anlık takip ederek meydana gelen olaylara hızlı müdahale sağlıyor. Manisa Valiliği’nin etkin koordinasyonu ve saha ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde, riskli bölgelerde güvenlik önlemleri artırılırken, çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaşanan olaylar nedeniyle bazı yol kesimlerinde ulaşım kontrollü olarak sürdürülürken, bazı güzergahlar geçici olarak trafiğe kapatıldı. Yetkililer, özellikle dere yatakları, taşkın riski olan alanlar, alt geçitler, heyelan riski taşıyan yamaçlar ve kırsal yolların vatandaşlar için riskli olduğunu vurguladı. Vatandaşlara, riskli bölgelerden uzak durmaları, olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli olmaları, sürücülerin ise trafik ekiplerinin uyarı ve yönlendirmelerine riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulunan yetkililer, ani su baskınları veya heyelan gibi durumlarda ise 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD ve yerel birimlerle iletişime geçilmesini istedi.