SPOR - 16 Mart 2025 Pazar 16:10

Göztepe Kadın Voleybol Takımı, yeşil sahada şampiyonluğu kutladı

A
A
A
Göztepe Kadın Voleybol Takımı, yeşil sahada şampiyonluğu kutladı

20 yıl sonra Sultanlar Ligi’ne yükselen Papara Göztepe Voleybol takımı Gürsel Aksel Stadı’nda taraftarıyla birlikte şampiyonluğu kutladı.


Göztepe Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyon olarak en üst lig olan Vodafone Sultanlar Ligi’ne çıktı. Sarı-kırmızılı voleybolcular, Göztepeli çocuklar ile Eyüpspor maçı öncesi Gürsel Aksel Stadı’nda kupa turu attı. Şampiyonluk kupasıyla tribünleri selamlayan voleybolcular şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.


Papara Göztepe Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 1. Ligi’nde rakiplerini geride bırakarak 22 maçta 21 galibiyet alıp A Grubu’nu zirvede bitirdikten sonra bir sonraki tura yükseldi. Alanya’da organize edilen yarı final müsabakalarında Papara Göztepe; Bozüyük Belediye Eğitimspor’u 3-1, Bolu Belediyesi’ni 3-0 ve İlbank’ı 3-1 yenerek 3’te 3 yaptı. Adını Final Etabı’na yazdıran Göz-Göz finaldeki rakibi İstanbul BBSK’nü de 3-2 mağlup ederek 2005’te veda ettiği Vodafone Sultanlar Ligi’ne geri döndü.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Muhtarın zor anları: "Benim hiçbir şeyden haberim yok" Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Avdullar Köyü Muhtarı Ahmet Temel, köyündeki su kaynaklarının ihaleye çıkarılmasını basından öğrendiğini belirterek duruma tepki gösterdi. Köylünün kendisine "Sattığın suları git durdur" diyerek tepki gösterdiğini söyleyen muhtar, "Benim hiçbir şeyden haberim yok. Ben bu konuyu dün medyadan öğrendim. Köylüm bana ’Köyümüzün sularını sattın’ diyor" ifadelerini kullandı. Mudurnu Belediyesi Düğün Salonu’nda, Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Birol Taşkın güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Toplantı sırasında eline mikrofonu alan Avdullar Köyü Muhtarı Ahmet Temel, köyündeki doğal mineralli ve jeotermal su kaynaklarının ihaleye çıkarılması sürecini değerlendirdi. İhaleye ilişkin kararı yerel medyadan öğrendiğini dile getiren Temel, bu durumun köy halkı arasında huzursuzluğa neden olduğunu ifade etti. "Böyle mi muhtarlık yapacağız?" Vatandaşların kendisini sorumlu tuttuğunu belirten Temel, kendisine söylenen ’Sattığın suları git durdur’ sözüne tepki göstererek, "Biz muhtarlar olarak neden her şeyden sorumluyuz? Maden ocağı konusunda mücadele verdik, 1,5 yıldır. Onun için Allah’a şükür bir şeyler yaptık ama şimdi de su olayı çıktı başımıza. Bunun için köylüyle akşam toplandık, karar aldık. Kararımızda itirazımızı beyan ettik. Biz sesimizi kime duyuracağız? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Biz muhtarlar masada alınan kararları neden medyadan öğreniyoruz? Ben bu konuyu dün medyadan öğrendim. Köylüm bana ’Köyümüzün sularını sattın’ diyor. Böyle mi öğreneceğiz, böyle mi muhtarlık yapacağız?" dedi. Öte yandan, Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İl Encümeninin Mudurnu ve Mengen ilçelerindeki 4 farklı noktada jeotermal ve doğal mineralli su arama ruhsatı için ihaleye çıkacağı öğrenildi.