ASAYİŞ - 15 Mayıs 2019 Çarşamba 17:23

Etekli video cinayetinin ikinci şüphelisi de tutuklandı

A
A
A
Etekli video cinayetinin ikinci şüphelisi de tutuklandı

Kahramanmaraş’ta 6 gün önce kaybolan ve cansız bedeni dün ormanlık alanda bulunan Ahmet Şeker’in ölümüyle ilgili ikinci şüpheli Goncagül Uçar da tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta 6 gün önce kaybolan ve cansız bedeni dün ormanlık alanda bulunan Ahmet Şeker’in ölümüyle ilgili ikinci şüpheli Goncagül Uçar da tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi yemekhanesinde işçi olarak çalışan Ahmet Şeker (23), öğle saatlerinde işe gitmek için evinden ayrıldı. Aradan geçen zamana karşı kendisinden haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. İnceleme başlatan polis, Mustafa Şeker’in kaybolduğu gün görüşme yaptığı kişileri araştırdı. Şeker’in arkadaşı Ali Osman Karataş’ın (23) ikametinde yapılan arama sonrası suç aleti bıçak bulundu. Bunun üzerine cinayet şüphesine ulaşan polis ekipleri, Ali Osman Karataş’ı Kilis’te, şüphelinin kız arkadaşı Goncagül Uçar’ı ise Osmaniye’de gözaltına aldı.


Gözaltına alınan Goncagül Uçar, erkek arkadaşı Ali Osman Karataş’ın Ahmet Şeker’i bıçakla öldürdüğünü, cesedini ise Dulkadiroğlu ilçesinin Yedikuyular Kayak Merkezi yolundaki ormanlık alana attıklarını itiraf etti.


Cinayetin ise Mustafa Şeker’in Ali Osman Karataş’ı etekli videosunu çektiği ve silmesini istediği için işlendiği iddia edildi.


Olayla ilgisi olduğu belirlenen Ali Osman Karataş kasten öldürme suçundan tutuklanırken, şüpheli Goncagül Uçar, emniyetindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul HAKSEN Taksim’e çelenk bıraktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim Meydanı’na gelerek çelenk bıraktı. HAKSEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi," Filistin’de Gazze’de İsrail tarafından adete soykırım yapılıyor. Biz insan haklarından yana bir sendikasıyız. Dolayısıyla Filistin’de İsrail’in saldırılarının bir an önce durdurulmasını, tüm dünyanın seyirci olmaktan çıkıp bu sürece müdahale etmesini istiyoruz. Filistin’li kardeşlerimizin de yanındayız" dedi. HAKSEN Konfederasyonu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim meydanına geldi. Vuvuzela çalan grup Atatürk anıtı önüne çelenk bıraktı. HAKSEN Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, “47 yıl önce bu meydan da hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Özellikle kamuda koruma ve güvenlik görevlileri var onların ricasıyla onların kıyafetiyle bu açıklamayı yapıyorum. Koruma ve güvenlik görevlilerine yıpranma hakkı verilerek yaptıkları hizmete karşı emeklerinin de hakkı verilmelidir. Şuanda Filistin’de Gazze’de İsrail tarafından adete soykırım yapılıyor. Biz her zaman olduğu gibi mazlumdan yanayız. Biz insan haklarından yana bir sendikasıyız. Dolayısıyla Filistin’de İsrail’in saldırılarının bir an önce durdurulmasını, tüm dünyanın seyirci olmaktan çıkıp bu sürece müdahale etmesini istiyoruz. Filistin’li kardeşlerimizin de yanındayız. Gazze’deki emekçi kardeşlerimizi de anıyoruz” dedi.