GENEL - 23 Ekim 2020 Cuma 12:19

180. müşteriye pul ve zarf albümü hediye edildi

A
A
A
180. müşteriye pul ve zarf albümü hediye edildi

Kahramanmaraş’ta PTT’nin kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla 180.

Kahramanmaraş’ta PTT’nin kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla 180. müşteriye pul ve zarf albümü hediye edildi.


Posta Nezareti olarak 1840 yılında kurulan PTT 180’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kahramanmaraş’taki PTT şubesinde etkinlik düzenlendi.


PTT’nin 180 yıllık geçmişi adına şubeye giriş yapan 180’inci müşteriye milli mücadele yıllarından günümüze pul ve zarfların yer aldığı albüm hediye edildi.


78 yaşındaki Reşat İşbilmez (78), “Ben e-devlet şifresi almak için PTT şubesine geldim. 180’inci müşteri olduğum için de çok mutlu oldum. PTT’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ülkem ve milletim için gurur duyuyorum” dedi.


PTT ailesinin ülkenin 2023 hedeflerine sağlam adımlarla ilerlediğini ifade eden PTT Kahramanmaraş Baş Müdürü Harun Oğuzhanoğlu, “Pandemi sürecinde yaşanılan olayları hepimiz biliyoruz ve kurumumuz bu anlamda gerek maske dağıtımı, gerek maaş ve kargo işlemlerinde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Aynı hız ve aynı güç ile devam ediyoruz. Tüm PTT çalışan arkadaşlarımızı kalben kutluyorum. Verdiğimiz hediye ise PTT’nin hazırladığı milli mücadelenin 100’üncü yıl dönümüne ait pul ve zarflardan oluşan koleksiyondur” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de kavgaya müdahale eden polislere saldıran şahıs kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı. Polislere saldıran genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürülürken, saldırıya uğrayan polis memurlarının da kendisinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Saldırı anları kamerada Öte yandan yaşanan kargaşa, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.O.D.’nin kendisine müdahale eden polislere direnmesi, polislerden birinin kaskına kafa atması ve diğerlerine yumruklarla karşılık verdiği anlar görüntülendi. Öte yandan görüntülerde E.O.D.’ye polis ekiplerinin müdahale etmesi ve gözaltına alınarak götürüldüğü anlar da yer aldı.