ASAYİŞ - 16 Şubat 2024 Cuma 18:03

Jandarma, aranan şahısları bir bir yakalıyor

A
A
A
Jandarma, aranan şahısları bir bir yakalıyor

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kayıtları bulunan şahısları bir bir yakalıyor.


Edinilen bilgiye göre, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kahramanmaraş 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hakkında “Dolandırıcılık" suçundan yakalama kararı bulunan A.A (45) isimli şahıs yakalanarak gözaltına aldı. Elbistan İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Elbistan İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından hakkında, “On İki Yaşını Tamamlamış Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.D. (69) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.


Onikişubat İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kahramanmaraş Yerel İlamat Masası tarafından hakkında, “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan 10 ay hapis cezası bulunan M.K. (32) şahıs yakalanarak hakkında adli işlemlere başlatıldı.


Afşin İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elbistan İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından “Hakaret” suçundan yakalama kararı bulunan A.Ö (40) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup hakkında adli işlemlere başlandı.


Elbistan İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elbistan Aile Mahkemesi tarafından “Zorlama Hapsi Müzekkeresi” suçundan yakalama kararı bulunan B.A (19) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup hakkında adli işlemlere başladı.


Türkoğlu İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Bodrum İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından hakkında, “Kasten Yaralama” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.D. (23) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup hakkında adli işlemlere başlandı.


Türkoğlu İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Bolu 1’inci Sulh Ceza Hakimliğince hakkında “Tehdit” suçundan yakalama kararı bulunan M.D. (24) isimli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.


Elbistan İlçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gölbaşı İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış olan Eşya Hakkında Hırsızlık”, Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi ve Edremit Sulh Ceza Hakimliğince hakkında "Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçlarından 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.K. (40) isimli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk etti.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.