GENEL - 23 Mart 2018 Cuma 19:43

Bakan Yardımcısı Ceylan’dan ziyaretler

A
A
A
Bakan Yardımcısı Ceylan’dan ziyaretler

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük’te çeşitli kurumları ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük’te çeşitli kurumları ziyaret etti.


Bakan Yardımcısı Ceylan, beraberinde AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin ile birlikte SGK ve İŞKUR İl Müdürlüklerini ziyaret etti. İlk olarak Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne (SGK) giden Ceylan burada İl Müdürü İsmail Yıldırım’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra geçtiğimiz aylarda yeni hizmet binasına taşınan İŞKUR’u ziyaret eden Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan burada da İl Müdürü Coşkun Güven’den bilgiler aldı.


Ceylan ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve yönetimini ziyaret etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de kavgaya müdahale eden polislere saldıran şahıs kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karıştığı öğrenilen bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislerden birine kafa atan ve daha sonra müdahale eden diğer polislere de yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alınırken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay gece saatlerinde Bornova Küçükpark Meydan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavga ihbarına giden polis ekipleri tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Bu esnada kavgaya karıştığı öğrenilen E.O.D. (25), polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınacağı esnada kendisinin yanına giden bir polisin kaskına kafa atan E.O.D., daha sonra kendisine müdahale eden polislere de yumruklarıyla saldırdı. Polislere saldıran genç daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürülürken, saldırıya uğrayan polis memurlarının da kendisinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Saldırı anları kamerada Öte yandan yaşanan kargaşa, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde E.O.D.’nin kendisine müdahale eden polislere direnmesi, polislerden birinin kaskına kafa atması ve diğerlerine yumruklarla karşılık verdiği anlar görüntülendi. Öte yandan görüntülerde E.O.D.’ye polis ekiplerinin müdahale etmesi ve gözaltına alınarak götürüldüğü anlar da yer aldı.