YEREL HABERLER - 14 Ocak 2014 Salı 15:46

Başkan Vergili Esentepe Esnaflarını Gezdi

A
A
A
Başkan Vergili Esentepe Esnaflarını Gezdi

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim gezilerini sürdürüyor.
Esentepe Salı pazarından pazarcı esnafı ile gezilerine devam eden Vergili’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut ile partililer eşlik etti.
Esnafların ve vatandaşların yakın ilgisi ve güler yüzü ile karşılaşan Vergili, pazarcı esnafın dilek ve isteklerini dinledi. Pazarcı esnafı, Başkan Vergili’den namaz kılmak için mescit talebinde bulunması üzerine Zabıta noktasında bir odanın mescide çevrilmesi için talimat verdi.
Vatandaşlar yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Rafet Vergili’ye teşekkür ederek, yeniden başkan olarak görmek istedikleri talebinde bulunurken bir pazarcı esnafı ise ‘ Başkanım şapkanı koysan yine kazanırsın. Seçimin birinci belli ama ikinci belli değil’ demesi gülüşmelere neden oldu.
Esnaf gezisini değerlendiren Başkan Vergili, “Esnaflarla birebir görüşüp, sorunlarını dinliyoruz. Eksiğimiz noksanımız var mı diye kontrol ediyoruz. Pazarcı esnafımızın istekleri oldu ve onları da hemen yerine getirmek için gerekli talimatı verdik. Esentepe esnafımızın da yüzü gülüyor. Geçtiğimiz günlerde hizmete açtığımız yaya köprüsü ile 200 evlerden alışverişe gelenlerin olması bizleri bir hayli mutlu etti. Yaptığımız her işin vatandaşımız için doğru projeler olduğunu bir kez daha görmek bizleri oldukça memnun etti ” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir