YEREL HABERLER - 24 Mart 2014 Pazartesi 13:24

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Karşısında Galibiyet Hedefliyor

A
A
A
Kardemir Karabükspor Beşiktaş Karşısında Galibiyet Hedefliyor

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS:
"KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIMIZ İÇİN AVANTAJIMIZ DAHA FAZLA"
"LİGİN BOYU KISALDI"
YASİN ERDEM
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında kendi evinde karşılaşacağı Beşiktaş karşısında galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor.
Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Kardemir Karabükspor, 6 haftadır galibiyet hasreti çekiyor. Son galibiyetini deplasmanda Gençlerbirliği’ne karşı alan Karabükspor, sahasında ise en son 19. haftada oynadığı Elazığspor karşısında galip geldi. Son 4 haftadır gol yollarında da suskun olan kırmızı-mavili ekip, üst sıralar için Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet peşinde.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iç saha maçlarında avantajlarının daha fazla oluğunu belirterek, Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet peşinde olacaklarını söyledi.
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 1 puanın kendileri açısından altın değerinde olduğunu belirten Kafkas, "Çok net pozisyonlarımız vardı ve 3 puan almamız gereken bir maçtı. Ama alınan 1 puan bizim için çok değerli. Zorlu fikstüre az kaldı ve birkaç maç sonra içeride oynayacağımız maç sayısı fazla. Önümüzde zorlu Beşiktaş maçı var. İçeride etkili ve güçlü bir ekibiz. Beşiktaş da ligin iyi ve büyük takımlarından biri. Kendi sahamızda oynadığımız için avantajımız daha fazla. Bir an önce 40 puanı bulmak gerekiyor. Her takım her takımı yenecek güçte. Ligin boyu kısaldı" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir