POLİTİKA - 23 Ocak 2026 Cuma 12:35

Başkan Salt gaziler, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi

A
A
A
Başkan Salt gaziler, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, parti binasında düzenlenen halk buluşmasında gaziler, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek, talep ve önerileri dinledi.


AK Parti Karabük İl Başkanlığında gerçekleştirilen halk buluşmasında, gaziler ile mahalle ve köy muhtarları başta olmak üzere vatandaşların dile getirdiği konular not alınarak değerlendirmeye alındı.


Buluşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, milletle kurulan doğrudan iletişimin en güçlü yol haritası olduğunu vurguladı. Salt, "Bizler için en kıymetli yol haritası, milletimizin bizlere doğrudan ilettiği beklentiler ve önerilerdir. AK Parti olarak her zaman olduğu gibi kapımızı da gönlümüzü de milletimize açık tutuyoruz" dedi.


AK Parti’nin istişare ve ortak akıl anlayışıyla hareket ettiğini belirten Salt, teşkilat olarak milletle birlikte karar almaya devam edeceklerini ifade etti.


Konuşmasında Türkiye Yüzyılı hedeflerine de değinen Salt, "Biz, milletle yürüyen, milletle karar alan ve milletle birlikte yoluna devam eden bir davanın mensuplarıyız. Ortak akıl ve istişare kültürüyle, şehrimiz ve ülkemiz için durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.


Halk buluşmasının sonunda katılımcılara teşekkür eden Ferhat Salt, benzer buluşmaların düzenli aralıklarla devam edeceğini kaydetti.


Programa AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Safa Öz ve Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam da katıldı.



Başkan Salt gaziler, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Iğdır Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi Iğdır FK’de teknik direktör Kenan Koçak, Bodrum FK mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti. Koçak, kararını kulübün geleceği ve takımın önünü açma düşüncesiyle aldığını açıkladı. Iğdır FK’de teknik direktör Kenan Koçak ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Koçak’ın görevinden istifa ettiği bildirildi. TFF 1. Lig’de mücadele eden Iğdır temsilcisi, sahasında oynadığı maçta Bodrum FK’ye 3-2 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Koçak görevinden ayrılma kararı aldı. Koçak, yayımladığı veda mesajında Iğdır FK’de geçirdiği 45 günlük sürenin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, ayrılık kararını kulübün geleceği ve takımın önünü açmak adına kendi isteğiyle aldığını ifade etti. Futbolda zaman zaman böyle kararların alınması gerektiğini dile getiren Koçak, bu adımın takım üzerinde olumlu bir etki oluşturmasını ve kulübün hedeflediği Süper Lig yolculuğuna katkı sağlamasını temenni ettiğini söyledi. Iğdır FK camiasına hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Koçak, kulübe ve taraftarlara başarı dileklerinde bulundu. Koçak son basın toplantısında; "Taraftarlar için üzgünüm, şehir için üzgünüm, başkanımız için üzgünüm. Ne bu başkan, ne bu taraftar ne de bu şehir bu skoru hak ediyor. O yüzden söyleyecek bir şey yok. Bu maçta mağlup olmamız tamamen yaptığımız bireysel hatalardandır. Başka bir anlatımı da olamaz çünkü her şey göründü. O yüzden üzgünüz, tekrardan özür diliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.
Elazığ Elazığ’da yüzlerce kişi aynı anda halay çekti: O anlar böyle görüntülendi Elazığ’da bu yıl 23. kez düzenlenen "Geleneksel Sahur Halayı", gece saat 23:23’te Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe genci ve yaşlısıyla yoğun katılım sağlanırken yüzerlerce kişi aynı anda halay çekti. O anlar böyle görüntülendi. Elazığ’da her yıl Ramazan ayının son haftasında düzenlenen geleneksel sahur halayının 23’üncüsü, gece saat 23:23’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Bu yıl da yüzlerce vatandaşın akın ettiği etkinlikte meydan tıklım tıklım doldu. Genci ve yaşlısıyla her kesimden vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği sahur halayında o özel anlar, havadan görüntülendi. Üniversite Mahallesi Muhtarı Hakan Ergün ve ekibinin öncülüğünde düzenlenen organizasyonda yüzlerce kişi aynı anda halay çekerken, ortaya renkli görüntüler çıktı. AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu da meydana gelerek vatandaşlarla halay çekti. Meşaleler eşliğinde çekilen halayı vatandaşlar cep telefonu kamerası ile kayda aldı. "Hemşerilerimizin sıcak samimiyeti bu havayı ısıtıyor" Programa katılımın her geçen yıl artmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Selmanoğlu, Ramazan’ın son haftasında hemşehrileriyle bir arada olmanın ayrı bir anlamı olduğunu vurgulayarak, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşadığımız Ramazan ayının artık son haftasına geliyoruz. Bu geleneksel 23:23 sahur halayında hemşerilerimizle bir aradaydık. Soğuk bir hava ama hemşerilerimizin sıcak samimiyeti bu havayı ısıtıyor. Biz Ramazan ayı boyunca hemşerilerimizle sürekli bir arada olduk. İnşallah son haftayı da aynı duyguyla geçireceğiz. Rabbim her birimizi sağlık, sıhhat ve afiyet içinde bayrama eriştirsin İnşallah, diyorum" dedi.