ASAYİŞ - 04 Kasım 2025 Salı 11:37

Faciadan dönülen kaza anı kameraya böyle yansıdı

A
A
A
Faciadan dönülen kaza anı kameraya böyle yansıdı

Karabük’te sürücünün sokak hayvanına çarpmamak için yaptığı manevra sonrası karşı şeride geçerek panelvan minibüs ile motosiklete çarptığı anlar araç kamerasına yansıdı. Kazada 1 kişi yaralandı.


Üniversite Mahallesi mevkiinde Karabük istikametine seyir halinde olan Y.E. idaresindeki 78 BA 060 plakalı otomobil, yol üzerinde bulunan sahipsiz sokak hayvanına çarpmamak için manevra yaptı.


Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçip önce Safranbolu yönüne seyreden A.B. yönetimindeki 78 SS 176 plakalı panelvan minibüse ardından motosiklete çarptı.


Kazada yaralanan sürücü Y.E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Öte yandan aynı istikamette seyir halinde olan cip içerisindeki araç kamerası kaza anını saniye saniye kaydetti.


Görüntülerde hızla karşı şeride geçen otomobilin panelvan minibüs ile motosikletliye çarptığı, sürücünün yaşadığı şok anları yer aldı.


Kazada bir motosiklet ile iki otomobilin de kazadan saniyelerle kurtulduğu görüldü.


(RB-YE

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Selçuk İnan: "23 puan çok iyi puan" Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Antalyaspor maçının ardından, "Ligin ilk yarısında toplanan 23 puan benim için kabul edilebilir ve çok iyi puan" dedi. İnan, devre arasında 1-2 transfer yapabileceklerini de vurguladı. Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kocaelispor sahasında Antalyapor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, açıklamalarda bulundu. İnan, "İlk yarının son maçıydı. Buradan alacağımız galibiyet bizim için çok önemliydi, moral ve ligdeki sıralama açısından. Hem de iç sahadaki serimizi devam ettirmek adına önemliydi. Şükürler olsun ki maçı kazandık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok mutluyum" dedi. "Çok transfer yapamayacağız" Takımdan çok sayıda oyuncunun değişmesi yönündeki yoruma karşılık veren Selçuk İnan, "Zor bir dönemden geçtik. İlk yarıyı böyle bir durumda bitirmek çok önemli bir başarı. Dolayısıyla bugün takımdan çok kişi değişecek sözüne katılmıyorum. Öyle bir değişim olmayacak. Belki 1-2 transfer olacak. İstesek de çok transfer yapamayacağız. Cezamız da var. Hepsini değerlendireceğiz. Elimizdeki oyuncular canla başla mücadele ediyorlar. Onların performansını yükseltmek için daha fazla çalışacağız. Ama transfer bu, belli olmaz. Kim gider kim kalır zaten sizinle paylaşırız" diye konuştu. "23 puan çok iyi puan" 17 hafta sonunda alınan 23 puanı değerlendiren Selçuk İnan, "Lige yeni çıkmış takım olarak; transferler geldi, takım oluşturduk. İlk 7 haftada sıkıntılar yaşadık. Hepsini ele aldığımızda 23 puan çok iyi puan. Oyuncularımı tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum. Onların hep arkasında olduğumu ve her şartta destekleyeceğimi her zaman söylüyorum. Sizlerin de söylediği çok önemli, şehri etkiliyor. Gelişmek için eleştiri önemlidir ama oyuncuları yukarı çekmek adına sizin de göreviniz var. Oyuncuların hepsi bunu hak ediyor. Hepsi yeni. Yeni arma, yeni takım. Mücadele ettiler ve 23 puan kazandılar. Desteklemeye devam edelim. Benim için fazlasıyla kabul edilebilir bir puan" yanıtını verdi.
Kocaeli Alaattin Gülerce: "Kupa maçından sonra yol haritamızı belirleyeceğiz" Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kupa maçından sonra yol haritamızı belirleyeceğiz" dedi. Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Antalyaspor deplasmanda Kocaelispor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, karşılaşmayı değerlendirdi. Gülerce, "İki takımı da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Futbolun hata oyunu olduğu, hataları az yapmamız gerektiği bir maç oynadık. Talihsiz 1 golle oyuna başladık. Beraberliği yakaladık ama istediğimiz sonuçla buradan ayrılamıyoruz. Özellikle ikinci yarı gösterdikleri performanstan dolayı takımımız tebrik ediyorum. Bu maçı burada bırakıp kupada en iyi şekilde hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz. Puan açısından inişli çıkışlı sürecimiz var. Kupa maçından sonra devre arasına gireceğiz. Bundan sonraki yol haritamızı orada belirleyeceğiz" diye konuştu. "Çok nadir görülen coşku ve sevinç vardı" Maç atmosferini de değerlendiren Gülerce, "İki kardeş kulübün centilmence ve çok güzel atmosferde geçen müsabakası oldu. Kocaelispor taraftarını burada anlatmama gerek yok. Özellikle kardeş takımların tribünde birlikte gösterdikleri coşku ve sevinç çok nadir görülür. O yüzden Kocaelispor taraftarına ve maça gelen Antalyaspor taraftarına teşekkür ederim" diye konuştu. Gülerce son olarak Safuri’yi oyundan alma sebebiyle ilgili olarak "Safuri’yi oyundan alma sebebim gördüğü karttı. İkinci kartı görmesin diye oyundan aldım" sözlerini kaydetti.