ASAYİŞ - 25 Ağustos 2016 Perşembe 17:53

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

A
A
A
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Karaman’da açık cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi boşanma aşamasındaki eşini silahla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.
Olay, Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde ev yemekleri yapan bir lokantada meydana geldi. İddiaya göre, Erdal Ersoy (40), boşanma aşamasında olduğu eşi Nazife Ersoy’un (39) çalıştırdığı lokantaya geldi. Burada çift arasında başlayan tartışma bir anda büyüdü. Bir süre sonra Erdal Ersoy, belinden çıkardığı tabancayla eşi Nazife Ersoy’u dükkanın önünde vurdu. Daha sonra Erdal Ersoy, eşini vurduğu tabancayla dükkanın içerisinde intihar etti. Vatandaşların silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki kişinin kanlar içerisinde yerde yattığını görünce olay yerine sağlık ekibi istedi. Gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Nazif Ersoy’un öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı Erdal Ersoy ise kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Polis, olayı duyarak lokantaya gelen Nazife Ersoy’un yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada eşini vurduktan sonra kendi canına kıyan Erdal Ersoy’un önceki gün açık cezaevinden izinli olarak çıktığı ve geri dönmediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Tarsus’ta oryantiring heyecanı: 6 kentten 550 sporcu katıldı Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından düzenlenen oryantiring etkinliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çocuklar, gençler ve ailelerin ilgi gösterdiği organizasyona 6 farklı kentten yaklaşık 550 sporcu katıldı. Tarsus Belediyesi tarafından Kaleburcu Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte katılımcılar; 10, 12, 14, 16, 18 ve 20 yaş üzeri kategorilerinde kadın ve erkek gruplarında yarıştı. Küçük yaş grubundaki çocuklar ise aileleriyle birlikte parkura çıktı. Gün sonunda toplam 36 sporcu ödül almaya hak kazandı. Sabah saatlerinde kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarışmacılar, kendilerine verilen arazi haritaları ve pusulalarla hedef noktalarını bulmak için parkura başladı. Elektronik sistemle desteklenen organizasyonda sporcular, parkur üzerindeki 15 farklı hedefe ulaşarak etapları tamamladı. Koşarak hedef bulma esasına dayanan oryantiring sporunda yarışmacılar; harita okuma, yön bulma ve doğru karar verme becerilerini sergilerken fiziksel performanslarını da ortaya koydu. Etkinlik sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Yarışmalarda birincilere tablet, ikincilere akıllı saat, üçüncülere ise kulaklık hediye edilirken, ayrıca para ödülü de verildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da etkinliğe katılarak çocuklar ve ailelerle bir araya geldi. Çocukların hedefe ulaşma heyecanının kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Boltaç, "Bugünkü heyecanı görünce ne kadar doğru ve güzel bir iş yaptığımızı bir kez daha gördük. Harita okumayı, hedefe ulaşmayı öğrenen çocuklarımız bu becerileri hayatlarının her alanında kullanabilecek" dedi. Etkinliğin yalnızca sportif bir yarış olmadığını, aynı zamanda sosyal bir buluşma niteliği taşıdığını ifade eden Boltaç, ailelerle birlikte geçirilen bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. ’Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Boltaç, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ’Anneler Günü’nü tebrik etti. Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik boyunca çocuklar ve aileler hem spor yaptı hem de keyifli vakit geçirdi.