SPOR - 04 Eylül 2020 Cuma 13:46

Karaman’da fitness ve sauna merkezi hizmete girdi

A
A
A
Karaman’da fitness ve sauna merkezi hizmete girdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda yapımı tamamlanan Fitness ve Sauna Merkezi hizmete girdi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda yapımı tamamlanan Fitness ve Sauna Merkezi hizmete girdi.


Karaman’da önemli spor yatırımları arasında yer alan ve Sümer Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Merkez Çok Amaçlı Spor Salonunda yeni bir hizmet daha vatandaşla buluşuyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporcu ve vatandaşların rahat ve modern bir ortamda spor yapmalarını sağlamak amacıyla salon bünyesinde tamamlanan Fitness ve Sauna Merkezi hizmete girdi. Üyelik sistemi ile hizmet verecek Fitness ve Sauna Merkezinden yararlanmak isteyen vatandaşlar günlük, aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık üyelik seçeneklerinden birini seçerek görevli antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı bulacak.


Karaman’ın güzel bir spor tesisine daha kavuştuğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Öncelikle spor merkezimizin tüm Karaman halkına hayırlı olmasını diliyorum. Sporcularımızın daha verimli çalışmaları, halkımızın da rahat ve modern bir ortamda spor yapabilmeleri amacıyla hizmete sunduğumuz spor merkezimiz hizmete girdi. Vatandaşlarımız istediği zaman antrenörlerimizden yardım alarak huzurlu ve sıcak bir ortamda spor yapmanın mutluluğunu yaşayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Sefer Yılmaz: "Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, "İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" dedi. Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, "Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek" dedi.