ASAYİŞ - 08 Şubat 2026 Pazar 15:02

Cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

A
A
A
Cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

Karaman’da cip ile otomobilin üst geçitte kafa kafaya çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.


Kaza, öğle saatlerinde Valide Sultan Mahallesi’ndeki İbrahim Hakkı Konyalı üst geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aykan K. idaresindeki 34 GRB 062 plakalı Nissan marka cip ile Arif K. yönetimdeki 70 ABA 066 plakalı Hyundai marka otomobil üst geçitte kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın sürücüleriyle birlikte toplamda 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaza sebebiyle üst geçidi bir süreliğine trafiğe kapattı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Kazaya karışan cipin sürücüsü Arif K. gazetecilere, "Ben buraya yeni geldim, yabancısıyım. Yolu tek yön sanıyordum, çocuğu otogara yetiştirmek için acele ettim. Karşıdan araç gelince çarpıştık. Buranın çift yön olduğunu bilmiyordum. Bu yolu zaten ilk defa kullanmıştım" diyerek açıklama yaptı.


Kaza sebebiyle trafiğe kapatılan üst geçit araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından ulaşıma yeniden açıldı.


Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.



Cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yalçın Koşukavak: "Bana göre 3-0’dan sonra oyun bitmişti" Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bandırmaspor müsabakasının ardından, "Bana göre 3-0’dan sonra oyun bitmişti. Oyunu kontrol ederek bitirdik, inşallah böyle devam ederiz" dedi. Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Bandırmaspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Ligin boyu kısaldıkça maçların önemi çok artıyor. Rakibimiz bizden 3 puan öndeydi. Bu maçı kazanıp yukarıya tutunma gayretimiz vardı. Öncelikle başardığımız için çok mutluyum, oyuncularımı da tebrik ederim. Bandırmaspor oyunu beşli savunmayla bekleyip, geçiş hücumlarıyla oyunu kontrol etmeyi tercih etti. 3-4 haftadır dörtlü savunma oynuyorlardı. Bugün burada beşli savunma oynadılar. Bizi biraz set hücumuna zorladılar. Alan bırakmamaya çalıştılar. 45. dakikaya kadar zorlandık, 45. dakikada bulduğumuz golle onların biraz daha öne çıktılar. Daha çok alan bulduk, skor daha da farklı olabilirdi. İki takımda 35. dakika 10 kişi kalınca ve biz de skoru 2-0 yaptık ve daha kontrollü bir oyun oynadık. Savunma odaklı geçiş hücumları ile 3. golü de bulduk. Bana göre 3-0’dan sonra oyun bitmişti. Oyunu kontrol ederek bitirdik, inşallah böyle devam ederiz" açıklamalarında bulundu.
Ankara Mustafa Gürsel: "Başarılı olmak istiyorsak tüm zorlukların üstesinden gelmeliyiz" Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Ankara Keçiörengücü müsabakasının ardından, "Başarılı olmak istiyorsak tüm şartların tüm zorlukların üstesinden gelmeliyiz, Bandırmaspor olarak bu bilinçle çalışıyoruz" dedi. Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Bandırmaspor, deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’ne 3-1 kaybetti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel, "Buraya gelirken puan almak için gelmiştik ama tabii ki bu sene çok talihsiz şeyler yaşıyoruz. İki hafta üst üste aynı kadroyla hiç oynayamadık. Geçen hafta kazanan takımdan 3 oyuncunun olmaması nedeniyle sistem değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Kırmızı kart ve uzatma dakikalarına kadar oyun aslında berabere gidiyordu. İki duran topla geriye düşünce oyunun bütün şekli değişti. Artık duran topları konuşmaya da gerek yok. 2-0’dan sonra 2-1’i bulamadık ve 3-1’i de yedikten sonra tabii ki kolay olmadı. Sonuçta baktığımızda bugün istemediğimiz bir sonuçla karşılaştık ama biz Bandırmaspor’uz, eksiklerimiz de iyileştiği takdirde iyi bir takımız. Bunlar sezonun içinde dönem dönem başımıza gelen hadiseler ama buradan kalkmasını da biliriz. Futbolda güzel bir söz var; gerekiyorsa hakemi de yeneceksin. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan hakemi de yeneceksin yoksa bu işte başarılı olmak bu şartlarda kolay değil. Başarılı olmak istiyorsak tüm şartların tüm zorlukların üstesinden gelmeliyiz, Bandırmaspor olarak bu bilinçle çalışıyoruz. Hiçbir zaman yere düşmek yok, düştüğümüz yerden hep kalkmasını biliriz. Daha fazla çalışarak önümüzdeki haftaki maça odaklanıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" ifadelerinde bulundu.