ASAYİŞ - 13 Ocak 2025 Pazartesi 10:20

Karaman’da kontrolden çıkan ticari taksi çarptığı duvarda asılı kaldı: 1 yaralı

A
A
A
Karaman’da kontrolden çıkan ticari taksi çarptığı duvarda asılı kaldı: 1 yaralı

Karaman’da kayganlaşan yolda kontrolden çıkan ticari taksi önce aydınlatma direğine, sonra da duvara çarptı. Araç çarptığı duvarda asılı kaldı. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Kaza, sabah saatlerinde Pirireis Mahallesi 100.Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.F. idaresindeki 70 T 0071 plakalı Hyundai marka ticari taksi kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önce kaldırımdaki aydınlatma direğine daha sonra 82. Yıl Devlet Hastanesi Ek Binasının duvarına çarparak asılı kaldı. Kazada otomobil sürücüsü H.F. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı otomobil sürücüsü ekiplerce araçtan çıkarılarak ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


Polisin yaptığı incelemenin ardından duvarda asılı kalan otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı.


Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.



Karaman’da kontrolden çıkan ticari taksi çarptığı duvarda asılı kaldı: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Üzümlü’de "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Et ve Et Ürünleri İşlemeciliği" kursu açıldı Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Üzümlü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Et ve Et Ürünleri İşlemeciliği" kursu açıldı. Çalışma hayatına nitelikli eleman kazandırmak, üretimde etkinlik ve verimliliğin sağlanması, iş kazalarının asgariye indirilmesi amacıyla düzenlenen kursa12 kursiyer katıldı. Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Alper Koçaker, Üzümlü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Özgül ile birlikte, Üzümlü Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim programına katılan kursiyerleri ziyaret etti. Burada kursiyerlere hitap eden Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Alper Koçaker, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde et ve et ürünleri işlemeciliği kursunun önemine değindi. Halk arasında kasaplık olarak bilinen et ve et işlemeciliğinin toplum açısından son derece büyük önem taşıdığını vurgulayan Koçaker, "Sizler bu kursu bitirdiğinizde et ve et ürünleri satılan noktalarda, kasaplarda, marketlerin et reyonlarında, sucuk, kavurma gibi et ürünleri üretimi gerçekleştiren gıda tesislerinde çalışabileceksiniz. Daha da önemlisi Kurban Bayramlarında kurban kesme yetkisine sahip olacaksınız. Bu kursların amacı katılan kursiyerleri belirli bir konuda yeterliliğe ulaştırmaktır. Erzincan olarak tarım ve gıda konusunda eksikliğini hissettiğimiz ya da halkımızdan gelen talepler doğrultusunda bu kursları Halk Eğitim Merkezlerimiz ile birlikte sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu
Denizli 1. Lige koşan Denizlispor Cavidil yarı finallere 3-0’lık galibiyetle başladı Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı, 1. Lig yolunda Eskişehir’de oynadığı play-off yarı final etabı ilk maçında Tuşba Gençlik Merkezini 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. TVF Erkekler 2.Ligi’nde yarı final etabı başladı. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçların ardından gruplarda 1. ve 2. sırada yer alan 8 takım final etabına yükselecek. Eskişehir’in ev sahipliği yaptığı TVF Erkekler 2. Lig’i yarı final etabında ter döken Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı, ilk maçında rahat bir galibiyet alarak 1. Lig hedefine bir adım daha yaklaştı. Yarı Final B Grubunda Eskişehir Teknik Üniversitesi Salonunda Tuşba Gençlik Merkezi ile karşı karşıya gelen Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı, karşılaşmayı 3-0’lık net bir skorla kazandı. Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Denizlispor Cavidil, setleri de 25-19, 25-20 ve 26-24’lük skorlarla üstün tamamladı. Play-off’lara çok iyi bir başlangıç yapan Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı, yarı finallerin ikinci karşılaşmasında aynı salonda Pema Koleji ile mücadele edecek. Takımını Eskişehir’de oynanan yarı final maçlarında yalnız bırakmayan Denizlispor Cavidil Asbaşkanı Ali Atıcı, "Denizli tarihinde bir ilki yaşatıp, 1. Lig’e yükselmek istiyoruz. İnşallah bu yolda yarı finalleri geçip, final kalmak istiyoruz. Yeni transferlerimiz de takıma kısa sürede uyum sağladı. Yarı finalleri geçip, güzel galibiyetler aldıktan sonra Denizli’ye döneceğiz. Finallere hazırlandıktan sonra o maçları da inşallah kazanacağız ve sonrasında 1. Lig’e inşallah çıkacağız" dedi.