SPOR - 28 Ocak 2026 Çarşamba 17:04

TFF 2. Lig: Karaman FK: 2 - Erbaaspor: 1

A
A
A
TFF 2. Lig: Karaman FK: 2 - Erbaaspor: 1

TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. haftasında Karaman Futbol Kulübü, konuk ettiği Erbaaspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti.



Stat: Yeni Karaman


Hakemler: Kaan Kara, Ali Rıza Öztürk, Mahir Selenga Mısır,


Karaman FK: Yakup Mert Çakır, Yusuf Yardımcı, Mustafa Emir Meşe, Emir Can Sayar (Ahmet Can Gümüş dk. 66), Fatih Kızılay, Mustafa Çolak, Yasin Küçük, Umut Buğra Çınar, Hasan Akpınar, Furkan Koyuncu, Mustafa Murat Uslu (Muhammet Kılıç dk. 60 (Ömer Faruk Çalışkan dk.80))


Erbaaspor: Mustafa Güngör, Kağan Kayalı, Taşkın Çalış (Ahmet Daniel Akyıldız dk.80), Oğuzhan Aynaoğlu, Şamil Başaran (Mustafa Ölçer dk. 80), Ömer Kandemir, Ahmet Sun (Recep Türkez dk. 74), Yunus Emre Aydemir, Kubilay Türk Yılmaz, Melih Altınkulaç (Alperen Akar dk. 59), Enver Azmi Sarıalioğlu,


Goller: Hasan Akpınar (dk. 68), Ahmet Can Gümüş (dk. 74) (Karaman FK), Ahmet Sun (dk. 61) (Erbaaspor)


Sarı kartlar: Emir Can Sayar, Umut Buğra Çınar (Karaman FK), Şamil Başaran, Alperen Akar (Erbaaspor)



TFF 2. Lig: Karaman FK: 2 - Erbaaspor: 1

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul THY Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şeker, Dünya Kabin Memurları Günü’nü kutladı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker, Dünya Kabin Memurları Günü’nde THY Ekip Terminali’ndeki kabin ekiplerini ziyaret etti. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker, 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü’nde İstanbul Havalimanı’nda bulunan THY Ekip Terminali’nde görevli kabin ekiplerini ziyaret etti. Şeker, sosyal medya hesabından ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Kabin ekiplerimizin emeği, gayreti ve temsil gücü çok değerli bir yere sahip" Şeker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ekip terminalinde görevli kabin ekiplerine yaptığı ziyarete vurgu yaparak, "Dünya Kabin Memurları Günü vesilesiyle İstanbul Havalimanı Ekip Terminalimizde kabin ekiplerimizi ziyaret ettik. Türk Hava Yolları’nın bugün dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olarak ulaştığı güçlü konumda kabin ekiplerimizin emeği, gayreti ve temsil gücü çok değerli bir yere sahip. Yolcularımızın seyahat boyunca hissettiği güven, huzur ve memnuniyetin arkasında ekiplerimizin özverili çalışması bulunuyor. Uzun saatler süren uçuşlarda, yoğun operasyon temposunda ve her türlü şartta sergiledikleri profesyonellik, hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. İşlerini yalnızca görev sorumluluğuyla değil, büyük bir gönül bağıyla yaptıklarına hep birlikte şahit oluyoruz" dedi. "Bugünü hep birlikte yeni rekor günümüz olarak hatırlayacağız" Açıklamasının devamında Şeker, "Bugün bu özel günü kutlarken, aynı zamanda Türk Hava Yolları tarihinin en yoğun operasyon gününü de icra ediyoruz. Türk Hava Yolları ve AJet olarak bugün toplamda bin 877 uçuşumuzda yaklaşık 330 bin yolcumuzu ağırlayacak, onları ödüllü hizmet anlayışımız ile ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına ulaştıracağız. Kabin ekiplerimizi tam da bu tarihî rekora imza atarken ziyaret ettiğimiz için ayrıca mutlu olduk. Bugünü hep birlikte yeni rekor günümüz olarak hatırlayacağız. Güncel rakamlar ile birlikte büyük bir operasyon gerçekleştirdiğimiz 22-31 Mayıs tarihleri arasında ise Türk Hava Yolları ve AJet olarak 2 milyon 815 bin yolcumuzu 16 bin 580 uçuşumuzda taşımış olacağız. Güler yüzü, disiplini ve enerjisiyle Türk Hava Yolları’nı gökyüzünde güçlü ve ayrıcalıklı kılan tüm kabin ekiplerimize emekleri, fedakarlıkları ve markamıza kattıkları değer için teşekkür ediyor, hepsinin 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü kutluyorum. Nice emniyetli, sağlıklı ve başarılarla dolu uçuşlarda birlikte olmayı diliyorum" ifadelerine yer verdi.
Isparta Kazada hayatını kaybeden Prof. Dr. İsmail Kır son yolculuğuna uğurlandı Burdur’un Bucak ilçesinde 4 kişinin öldüğü ve 11 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Kır, Isparta’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kaza, gece saatlerinde Burdur’un Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisi Isparta-Antalya kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İbrahim Enes O. (25) idaresindeki 32 ABS 038 plakalı otomobil, Şerafettin Şükrullah B. (34) yönetimindeki 06 EHD 360 plakalı araç, İsmail Kır’ın (57) kullandığı 32 GE 132 plakalı araç ve Furkan Kürşat Yıldız (30) idaresindeki 07 FIK 54 plakalı aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, 32 GE 132 plakalı aracın sürücüsü İsmail Kır ile 07 FIK 54 plakalı aracın sürücüsü Furkan Kürşat Yıldız ve aynı araçta bulunan İnci Yıldız (55) ile Ramazan Yıldız (60) olay yerinde hayatını kaybetti. 11 kişi yaralandı Kazada, 32 ABS 038 plakalı aracın sürücüsü İbrahim Enes O. ile araçta bulunan A.M.O. (21), Z.S.O. (21) ve E.B.K. (10); 06 EHD 360 plakalı aracın sürücüsü Şerafettin Şükrullah B. ile yolcular A.M.B. (31), K.B. (27) ve M.A.O. (6); 07 FIK 54 plakalı araçta bulunan A.Y. (53) ve U.F.D. ile 32 GE 132 plakalı araçta yolcu olarak bulunan E.K. (50) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Isparta, Burdur ve Antalya’dan çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Bucak Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri tarafından yol güvenliği sağlanırken araçlarda sıkışan yaralılar kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Aynı aileden 3 kişi Antalya’da toprağa verildi Yaralılardan E.K., M.A.O. ve K.B.’nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Bucak Devlet Hastanesinde gece saatlerinde yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edilirken aynı aileden Furkan Kürşat Yıldız, İnci Yıldız ve Ramazan Yıldız Antalya’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merhumun oğlu gözyaşlarına boğuldu Hayatını kaybeden Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Kır, bugün ikindi namazını müteakip Halıkent Mahallesi’ndeki Halıkent Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye yoğun katılım olurken, merhum Kır’ın oğlu Alperen Kır cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hâkim olamadı. Öte yandan, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.