SPOR - 16 Ocak 2020 Perşembe 13:04

BAL Ligi’nde Doğu derbisi

A
A
A
BAL Ligi’nde Doğu derbisi

Kars 36 Spor Erzurum Yakutiye Spor karşılaşması hazırlıklarını eksi 19 derece soğukta sürdürüyor.

Kars 36 Spor Erzurum Yakutiye Spor karşılaşması hazırlıklarını eksi 19 derece soğukta sürdürüyor. Karlı zeminde yapılan çalışmalarda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Erzurum Yakutiye Spor hazırlıklarını soğuk hava ve karlı zeminde yapıyor. Teknik Direktör Mersut Demiroviç nezaretinde yapılan antrenmanda sporcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindiriyor.


‘Doğu Derbisi’nde hafta sonu GSİM Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi 4 Nolu Çim Sahada Yakutiye Spor ile karşılaşacak yeşil beyazlı ekip, Yakutiye maçının taktik çalışması yaptı. Yapılan çift kale maçta, hata yapan sporcular Teknik Direktör Mersut Demiroviç tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Demiroviç zaman zaman çalışmayı keserek futbolcularla konuştu.


Yakutiye karşılaşmasından galibiyetle ayrılacaklarını ifade eden Teknik Direktör Mersud Demiroviç, “Hazırlıklarımız sürüyor. Soğuk havada çalışıyoruz. Yeni transferlerimiz takıma çabuk uyum sağladı. Çok zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Her iki takımda sezona galibiyetle başlamak istiyor. Futbolcularıma güveniyorum. İnanıyorum 90 dakika sonunda gülen taraf biz olacağız” dedi.


“Kars 36 Spor’un hedefi belli”


Kars 36 Spor’un hedefinin şampiyonluk olduğuna dikkat çeken Demiroviç, “Kars 36 Spor’un hedefi belli. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Biz taraftarlarımızla, yönetimle, teknik heyetle, sporcularımızla bir bütün olduk. Şampiyon olmak ve Karslılara bu sevinci yaşatmak istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar, biz bu birlikteliği sağladığımız takdirde geçemeyeceğimiz takım yoktur. Çok iyi bir kadromuz var. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Biz kendi sahamızda kaybetmeyeceğiz. Kars 36 Spor 2019-2020 sezonu sonunda hedefine ulaşacaktır” diye konuştu.


“Doğu Derbisi’nin hakemleri belli oldu”


Öte yandan 19 Ocak 2020 Pazar günü Erzurum GSİM Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi 4 Nolu Çim Stadında oynanacak Yakutiye Spor Kars 36 Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu.


Karşılaşmayı Samsun Bölgesi hakemlerinden Cihad Sizer yönetecek. Sizer’in yardımcılıklarını Aykut Yılmaz ve Erdoğan Sertan Akman yapacak. Karşıaşmanın 4’üncü hakemi Ayberg Öz, Yakutiye Spor Kars 36 Spor karşılaşması saat 13.00’te başlayacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa etti İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çıkan kargaşada bir kişinin ittirmesi sonucu yere düşen AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe, yerde yuvarlanmasının abartılı bulunması ve tepki görmesi sonrasında görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu. Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında 25 Mayıs tarihinde İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları karşı karşıya gelmişti. İddiaya göre İzmit Belediyesi ekipleri, şehir hastanesi yanında bulunan ve Tavşantepe Mahallesi’nde kalan sokağın asfalt çalışması için bölgeye gitti. Bu sırada aynı sokakta çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi çalışları arasında kavga çıktı. Olay sebebiyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de bölgeye gitti. İzmit Belediyesi ekibi ile gelen grupta yer alan bir kişi, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe’yi ittirdi. Yere düşen Efe’nin yuvarlanması abartılı bulunup tepki çekti. İstifa etti AK’ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, dün İbrahim Efe hakkında disiplin süreci başlattığını duyurmuştu. Bugün ise AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu. Efe sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Herkes sonuca baktı. Sebebi kimse sormadı olsun varsın sormasınlar. Arsızlık etmedim, yüzsüzlük etmedim, hırsızlık yapmadım. Sevgili dostlarımızın yüzünü yere düşürecek hiçbir işin içinde olmadım. Bölge parti etnik köken gözetmeksizin herkesin iyi ve kötü gününde her haline ve her şeyine rağmen zaman mefhumu gözetmeden her şartta hizmet ettim. Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm, düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi. Bizimde insan olduğumuzu unutulduğu, hislerimiz duygularımızı hiçe sayıldığı, kamuoyunda bu denli linç girişiminin yapılması bizi derinden yaraladı. Yaşanan olaylar bizleri asla Yolumuzdan döndüremez kimseye kırgın ya da kızgın değilim ama süreçte duruş gösteren dost ve arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Ne kadar gariptir başka başka videoların yayınlandığı konular bile bu kadar gündem olmadı. Bu sebeple ailemin ve partimin daha fazla zarar görmemesi adına İzmit Belediyesi meclis üyeliğinden ve gönül verdiğim partimden istifa ediyorum" dedi.