ASAYİŞ - 26 Eylül 2018 Çarşamba 15:45

Kastamonu’da cinayet şüphelisi 4 kişi gözaltına alındı

A
A
A
Kastamonu’da cinayet şüphelisi 4 kişi gözaltına alındı

Kastamonu’da iş yerinde silahlı saldırı sonrası öldürülen Erdal Karamustafaoğlu’nun olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu’da iş yerinde silahlı saldırı sonrası öldürülen Erdal Karamustafaoğlu’nun olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şahısların, Kastamonu Adliyesinde görülecek duruşma öncesinde konuşma isteğiyle olay yerine gittikleri öğrenildi.


Olay, Topçuoğlu Mahallesi’nde bulunan katlı pazar yerindeki M.D.’ye ait iş yerinde meydana geldi. İddialara göre aralarında daha önceden husumet bulunan ve Kastamonu Adliyesinde görülecek duruşma öncesinde konuşma isteğiyle katlı pazar yerine gelen Y.P. ile İ.T. ve kardeşi T.T. ile Erdal Karamustafaoğlu (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.P. ile İ.T. ve kardeşi T.T. ile Erdal Karamustafaoğlu, birbirlerine silah çekti. Çıkan silahlı kavgada Erdal Karamustafaoğlu hayatını kaybetti. Olay sonrası Y.P. ile İ.T. ve kardeşi T.T., olay yerinden uzaklaşarak kaçtı. Bunun üzerine harekete geçen Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarından ve ifadelerden yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şahısların yakalanması için çalışma başlatan Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede şüphelileri yakaladı. Cinayet şüphelileri Y.P. ile İ.T. ve kardeşi T.T. ile birlikte M.D.’de gözaltına alındı.


İddialara göre, tarafların daha önce aralarında husumet bulunduğu ve Kastamonu Adliyesinde 27 Eylül Perşembe günü görülecek dava öncesinde konuşmak için bir araya geldikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.