POLİTİKA - 01 Nisan 2019 Pazartesi 18:09

Vidinlioğlu, kendisine destek verenlere teşekkür etti

A
A
A
Vidinlioğlu, kendisine destek verenlere teşekkür etti

Kesin olmayan sonuçlara göre Kastamonu Belediye Başkanlığına seçilen Op.

Kesin olmayan sonuçlara göre Kastamonu Belediye Başkanlığına seçilen Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, kendisine destek veren seçmenlere ve partililere teşekkür etti.


Kesin olmayan sonuçlara göre Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kastamonu Belediye Başkanlığına seçilen Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, seçim sonuçlarından dolayı bütün hemşehrilerine ve yol arkadaşlarına teşekkür mesajı yayınladı.


Mesajında Galip Vidinlioğlu, şunları kaydetti: “Çıktığımız bu yolda, 4 ay boyunca koskocaman bir aile olduk. Başta uzun bir aradan sonra şehrimize gelerek bize desteklerini gösteren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, MYK Üyemiz Tarık Ziya Çağılcı’ya, İl Başkanımız Yüksel Aydın’a, Milletvekilimiz Emin Çınar’a, Murat Başesgioğlu’na, Haluk Yıldız’a, bir önceki dönem Belediye Başkan Adayımız Hayati Hamzaoğlu’na, Merkez İlçe Başkanımız Emre Şahin’e, eski ve yeni bütün İl, İlçe Teşkilatlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, Kadın Kollarımıza ve bizi bu göreve layık gören siz değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.”


“Kastamonu halkı her zaman en doğru olanı bilir”


Kastamonu halkının her zaman en doğru olanı bildiğini söyleyen Vidinlioğlu, “Bu yola çıktığımızdan itibaren her zaman söylediğim bir şey vardı. Kastamonu halkı en doğru olanı bilir. Kastamonu halkı şehrimize yakışan bir başkan seçecektir. Buna hiç şüphem yok demiştim. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. En başından beri Kastamonu Galip Gelecek dedik. Temiz Başkan Temiz İş dedik. Temiz siyaset dedik. Ayrıştırmadık. Ayrıştırmayacağız dedik. Kastamonu kazandı. Kastamonu Galip Geldi. Sizler bize inandınız, güvendiniz. Şehr’ül Emin seçtiniz. Sizlere söz veriyorum. Ben de bu güveni boşa çıkarmayacağım. Şimdi ayrıştırmadan bütün hemşehrilerimin Belediye Başkanı olacağım. Şehrimizi ‘Ortak Akıl’ ile hep birlikte yöneteceğiz. Her konunun muhatapları ve profesyonelleri ile birlikte kararlar alacak, şehrimizin geleceğini planlayacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu 2024 yılının ilk off-road yarışları Ordu’da yapıldı Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Oksijen Off-Road Kulübü iş birliğinde 2024 yılının ilk yarışı olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali’ Altınordu ilçesi Melet Irmağı Kültür Otağı Mevkiinde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde şehre her gün yeni bir faaliyet, yeni bir etkinlik, yeni bir dinamizm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, adrenalin tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda da off-road festivalleri düzenlenen Ordu, 2024 yılının ilk yarışı olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali 2024’e ev sahipliği yaptı. 2024 yılının ilk yarışı olma özelliği taşıyan yarışlar 2 gün sürdü. İlk gün Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde tanıtım gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde araçlar sahne aldı. Altınordu ilçesi Melet Irmağı kenarında düzenlenen ve 100 aracın katılım sağladığı müsabakada araçlar çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Motor gücüne göre farklı kategorilerde yarışan sporcular zorlu parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamaya çalıştı. Yarışmacılar parkurda zaman zaman zorlu anlar yaşadı. Renkli görüntülere de sahne olan festivale vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Oksijen Off Road Kulübü iş birliğinde 2024 yılının ilk yarışı olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali’nde dereceye giren pilotlara çeşitli ödüller verildi. Ödül töreninde konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu’nun Off-Road ile anılacak bir şehir olacağını söyledi. Başkan Vekili Tezcan, şöyle konuştu: “Güzel bir yarışın sonuna geldik. Adrenalin tutkunları ile güzel bir yarış gerçekleştirildi. Kazasız belasız güzel bir yarışma oldu. Burası sizin yuvanız. Artık Ordu off-road sporu ile bütünleşti. Burada devamlı bir parkurunuz var. Dün olduğu gibi her zaman yanınızdayız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, daima sizin yanınızda ve sizleri destekliyor. Artık bu yarışlar Ordu’da gelenekselleşecek. Ordu denilince off-roadta bütün dünya bizleri tanıyacak” dedi.