YEREL HABERLER - 18 Nisan 2012 Çarşamba 13:41

KASKİSPOR NURİNE MARTİNEZ İLE ANLAŞTI

A
A
A
KASKİSPOR NURİNE MARTİNEZ İLE ANLAŞTI

Kaskispor Bayan Basketbol Takımı İspanyol Milli Takım oyuncusu Nuria Martinez`i oyuncu kadrosuna aldı.
KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, 2012-2014 sezonu için güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirtti ve ``Takımımıza Euroleague`in en değerli oyuncularından Asjha Jones`ı transfer ederek bu sezonun ilk transferini yapmıştık. Şimdiki transferimiz İspanyol oyun kurucusu Nuria Martinez. Yeni transferimiz İtalya`da Umbertide takımında forma giyiyordu. Geçen sezon Avenida ile Euroleague şampiyonluğu yaşayan oldukça başarılı bir sporcu.`` dedi.
984 doğumlu, 1.74`lük yeni transferin takımlarına hayırlı olmasını dileyen Batukan, bu sezona daha iyi hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de otomobilin kaldırıma çıkarak yayaların arasına daldığı kazada ölen kişi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul’un Şişli ilçesinde dün ters yönden gelen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hakan Dündar hayatını kaybetti. Dündar için bugün düzenlenen cenaze töreni sonrası Feriköy mezarlığında toprağa verildi. Dün, saat 16.30 sıralarında Şişli ilçesi Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi’nde meydana gelen kazada 34 TT 2213 plakalı araç sürücüsünün ters yöne girmesi sonucu kaldırımdaki yayalara çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle 2’si ağır 7 kişi yaralanmıştı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hakan Dündar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dündar için bugün Şişli Feriköy’de bulunan Hasan Zeyneb Camii’nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenazede ayakta durmakta güçlük çektiği görülen anne Ayşe Dündar, "Yaktı ciğerimi yaktı. Öyle bir hızla dalınmaz, kazanın araştırılmasını istiyorum. Kaldırımda gidenler ezilmez. Bu adam ne içmişti bu kadar ki gaza bastı da frene basamadı. Haberlerde gördüklerim yalan kendini yerlere atıyor. Benim çocuğumu altına alıyor. Kaldırıma çıkarak yanlış yoldan son hız geliyor" dedi. Kılınan cenaze namazının ardından Dündar’ın cenazesi Feriköy mezarlığında toprağa verildi.