SPOR - 06 Aralık 2016 Salı 13:34

Kayserispor’da Hakan Kutlu istifa etti

A
A
A
Kayserispor’da Hakan Kutlu istifa etti

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu görevinden istifa etti.
Kayserispor’un kendi sahasında dün oynadığı Trabzonspor karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılmasının ardından, Teknik Direktör Hakan Kutlu bugün istifasını yönetime sundu. Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun ayrılmak istediğini ilettiğini belirterek, "Yönetim kurulu olarak hocamızın istifasını değerlendirdik ve kabul ettik. Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya bugüne kadar verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul ABD’deki yarışmada dünya şampiyonu oldular Amerika’da düzenlenen Vex Robotics 2024 Dünya Şampiyonası’nda Türk gençleri gurur verici başarıya imza attı. Amerika’nın Dallas şehrinde düzenlenen Vex Robotics 2024 Dünya Şampiyonası’nda, İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi robot takımları, Türkiye’yi gururla temsil ederek Enerji Ödülü’nü kazandı. Arnavutköy Belediyesi, 800 takım arasından birinci olan öğrencileri İstanbul Havalimanı’nda coşkuyla karşılamıştı. Şampiyonlar Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nu Ziyaret Etti İbrahim Özaydın MTAL Robot Takımı IROBOT ve İstanbul Havalimanı MTAL ROBOTİST öğrencileri, birincilik ödüllerini almanın mutluluğunu yaşarken, bu başarılarının ardından kendilerini davet eden Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kendisini ziyaret eden gençlerle sohbet eden Mustafa Candaroğlu, "Başta okul müdürlerimize, kıymetli öğrencilerimize ve onlarla ilgilenen eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz. Amerika’ya gittiler, ödüllerini aldılar, her iki takımımız da çok başarılı. Biz önümüzdeki süreçte kendileriyle birlikte hem Arnavutköy’ümüzde, Arnavutköy Belediyesi olarak onlara sunduğumuz imkanlar içerisinde inşallah kendi alanlarında kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayarak daha başarılı sonuçlar almaları için yanlarında bulunacağız." dedi. İstanbul Havalimanı MTAL ve İbrahim Özaydın MTAL robot takımlarının kazandığı bu başarı, Türkiye’nin gelecekteki teknoloji ve robotik alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.
Manisa Alaşehir’de 71 hisseli arsa okul oluyor Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 71 hissedarı bulunan arsanın okul yapımı için kamulaştırma çalışmaları başlatıldı. Alaşehir’in İstasyon Mahallesi’nde yapılması planlanan okul için arsa kamulaştırma işlemleri başladı. 71 hissedarı bulunan arsa için Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda, İnşaat ve Emlaktan Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir Tapu Müdürü Mehmet Çavdar ve hissedarların katılımıyla toplantı düzenlendi. Karşılıklı görüşmelerin ardından hissedarlarla uzlaşma sağlanarak sözleşme imzalandı. Tapu işlemlerinin 10 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. Konuyla ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin, "İstasyon Mahallesi’nde 3 bin 911 metrekarelik arsanın kamulaştırılması için hissedarlarla toplantı yaptık. Arsa bedelinin belirlenmesi için kıymet takdir komisyonu oluşturuldu. Komisyon arsa metrekare bedelini 4 bin 300 TL olarak belirledi. Belirlenen parayı Bakanlığımız gönderdi. Bugün hissedarlarla uzlaşma tutanağı hazırladık. Tutanakların imzalanmasından sonra tapu işlemleri yapılacak. Tapu işlemlerinden sonra en geç bir hafta 10 gün içerisinde ödemeler yapılacak" dedi. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ise "Bugün Alaşehir İstasyon Mahallesi’nde buluna arsanın okul yapılması için kamulaştırılma işlemlerini yaptık. Burası 71 hissedarın bulunduğu bir eğitim alanı. Bakanlığımızın verdiği destekle bu arsayı kamulaştırmaya çalışıyoruz. Hissedarlarımız konu öğrenci, okul, eğitim olunca yapıcı bir yaklaşım gösterdi. Hissedarlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Arsa sahiplerinden Ali Dönmez ve Sedat Kavala da okul ve çocukların geleceği için kendilerinin de bir katkısı olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.