GENEL - 21 Kasım 2017 Salı 14:11

Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat Melikgazi’de

A
A
A
Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat Melikgazi’de

Melikgazi İlçe Müftülüğü görevine atanan Yahya Polat, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Melikgazi İlçe Müftülüğü görevine atanan Yahya Polat, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ makamında ziyaret ederek, beraber gerçekleştirilebilecek projeler hakkında bilgiler verdi.


Kayserililere hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur


Melikgazi İlçe Müftülüğü görevine atanan Yahya Polat “ Türkiye’de her alanda marka olmuş bir şehirde görev yapmak ve kadirşinas Melikgazililere hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur olacaktır. Ülkemizin her yeri güzel ama Kayseri ve özellikle Melikgazi benim gözümde her zaman müstesna bir yere sahiptir. Melikgazi Belediyesi de referans belediye olma özelliği ile bizlere her zaman sahip çıkmış ve destek olmuştur. Başkanımıza ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.


Sonuçta kazanan şehrimiz ve vatandaşlarımız oldu.


Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile her zaman diyaloğu ve iş birliğini önemsediklerini, bunun da şehrimize bereket ve başarı olarak geri döndüğünü belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “ Bu hizmetin sonu olmaz. Değerli hocamız tecrübesi, olgunluğu ve sağduyulu yapısı ile örnek aldığımız, takdir ettiğimiz bir büyüğümüzdür. Her zaman iç içe olduk ve dini tesislerimizin çevre düzenlemeleri, bakım ve onarımı ile temizliği gibi birçok konuda işbirliği yaptık. Sonuçta kazanan şehrimiz ve vatandaşlarımız oldu. Şehrimiz için hayırlı hizmetlere vesile olacağına inandığım hocamıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.