GENEL - 17 Mart 2018 Cumartesi 12:22

Başkan Hiçyılmaz: “Çanakkale Zaferi milletimizin dirilişidir”

A
A
A
Başkan Hiçyılmaz: “Çanakkale Zaferi milletimizin dirilişidir”

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Başkan Hiçyılmaz mesajında, “Çanakkale Zaferi, milletimiz için bir hayat memat meselesi, millî mücadeleye giden yolda çok önemli bir kilometre taşı, milletimizin yeniden dirilişidir” dedi.


Çanakkale Zaferi’nin eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, “Milletimiz 103 yıl önce düşmana nasıl karşı durduysa, bugün de Afrin başta olmak üzere tüm terör yuvalarında verdiği mücadele ile bağımsızlığından, birlik ve beraberliğinden asla vazgeçmeyeceğini dünyaya haykırmaktadır” şeklinde konuştu.


Hiçyılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:


“Vatanımızı işgal etmek amacıyla 103 yıl önce birleşen yedi düvelin, bugün de aynı hain oyunlara giriştiği görülmektedir.Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize kastedenler yine üzerimize gelmektedir. Ancak, tüm bu oyunların milletimizin basireti ve devletimizin gücü ile hüsranauğratılacağından, küffara karşı yeni zaferler kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümündeaziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’de silaj paketleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin arazisinde stokladığı 450 adet silaj paketi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce maket bıçağı ile paramparça edildi. Olay, Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Niğde merkeze bağlı Ovacık köyünde bulunan arazisinde meydana geldi. Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından birlik üyesi hayvan yetiştiricilerine piyasa fiyatından daha uygun şartlarda satışı yapılması planlanan mısır silajlarından 450 adedi maket bıçağı ile kesildi. Yapılan paketleme ile saklama ömrü daha uzun olan silajların kesilmesi ile Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği maddi kayba uğradı. Olayın ardından açıklama yapan Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bilgehan Güney yaşanan duruma isyan etti. Güney, "Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği adına paketlemiş olduğumuz silajları, üye çiftçilerimize hesaplı bir şekilde satmak için stok yaptık. Bazı kişiler, şahsımdan dolayı olabilir, yapmış olduğumuz hizmetlerden haz almamış olabilir birliğin bütün silajlarına dün gece operasyon yapıp silaj paketlerini maket bıçağı ile kesmişler. Birlik üyelerine ait olan silajla, ekipmanlarla, hayvanlarla uğraşmasınlar meseleleri varsa gelip benimle görüşsünler. Bu yaptıkları resmen terbiyesizlik, insanlık dışı bir olay" dedi. Şikayetin ardından arazide inceleme yapan jandarma ekipleri, silajları kesenlerin yakalanması için çalışma başlattı.