GENEL - 14 Ağustos 2018 Salı 11:18

Kocasinan Belediyesinden kapsamlı temizlik

A
A
A
Kocasinan Belediyesinden kapsamlı temizlik

Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla dört bir yanı temizlenen Kocasinan; daha ferah, daha temiz bir görünüme kavuşuyor.

Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla dört bir yanı temizlenen Kocasinan; daha ferah, daha temiz bir görünüme kavuşuyor. Ekipler, cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra boş arazilerin de temizliğini yapıp, çöp konteynırlarını yıkıyor.


Çevreci belediyecilik anlayışı ile hareket eden Kocasinan Belediyesi, ilçenin her köşesini temizleyerek ilçe sakinlerine; daha huzurlu, daha ferah ve hijyenik ortam sunmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak daha temiz Kocasinan için ilçenin temizliğine azami özen gösteriyoruz ”dedi.


Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün;60 temizlik personeli ve 12 modern temizlik aracından oluşan ekibiyle Kocasinan pırıl pırıl oluyor. Ekipler sadece cadde, sokak ve kaldırımların temizliği ile kalmayıp, boş arazilerdeki hafriyatları da temizleyerek mahalleleri güzel bir görünüme kavuşturuyor. Yaz aylarında çöplerin çevreye zehirli gaz ve koku yaymaması için çöp konteynerlerini de özel yıkama aracı ile temizleyen ekipler, vatandaşların sağlığını tehlikeye sokabilecek her türlü durumun önlenmesine yönelik tedbirler de alıyor.


Kocasinan Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı temizlik çalışmaları, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon ’24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’ 2 Mayıs’ta start alıyor Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun ev sahipliğinde 2-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ’24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nin lansmanı düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı. Trabzon’da bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Ahmet Uzuner, her yıl Trabzon’un tanıtımına büyük katkı sağlayan festivalin, bölgenin sanatsal ve kültürel yaşamına canlılık getirdiğini söyledi. Uzuner “Bu yıl 24. kez düzenlenecek Trabzon’un ve ülkemizin en seçkin kurumsal festivalleri arasına adını yazdıran ‘Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nin bir zamanlar hayali bile kurulamazdı. Bu festival, büyüdükçe anlamlanan, anlamını buldukça çoğalan ve ilk etapta Karadeniz’e kıyısı olan ülkeleri kapsarken, şimdi dünyanın her ülkesine, her şehrine dokunan 24 yıllık bir tarihi içinde barındırıyor. Dile kolay 24 sene içinde 54 yabancı ülkeden 206 oyun ve Devlet Tiyatrolarının 12 farklı bölgesinden yüzlerce oyunla 506 temsil ve 235 binden fazla seyirci sayısına ulaştık. Her yıl Karadeniz’in incisi Trabzon’umuzun tanıtımına büyük katkı sağlayan festivalimiz, bölgenin sanatsal ve kültürel yaşamına canlılık getirirken tiyatro sanatını da yaygınlaştırıyor; dünyanın pek çok farklı ülkesinden ve Devlet tiyatrolarımızın birçok bölgesinden gelen seçkin tiyatro topluluklarını sanatın evrensel diliyle sizlere ulaştırıyor. Bugün, daima artan coşkusuyla büyüyen 24. Uluslararası Tiyatro Festivalimizin bu yılki programını sizlerle paylaşmanın heyecanı içindeyiz. Festival programımız, 2 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Devlet Tiyatroları Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı ve Genel Müdür Yardımcımız Başrejisörümüz Sükut Işıtan’ın da katılımıyla, Atatürk Alanı Meydan Parkındaki programla başlayacak. Ardından protokol, halkımız, siz değerli basın mensupları ve yerli yabancı sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek ve artık gelenekselleşin Meydan Parkından Haluk Ongan Sahnesine yapılacak kortej yürüyüşü ile devam edecek” dedi.