SPOR - 20 Kasım 2019 Çarşamba 09:04

Hakeme tekme atan futbolcu ilk kez konuştu

A
A
A
Hakeme tekme atan futbolcu ilk kez konuştu

Kayseri Süper Amatör Küme’de yarıda kalan Kayseri Sağlıkspor ile Trend Gayrimenkulspor maçında kırmızı kart gören ve ardından hakeme tekme atan Seyfettin Yesügey, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kayseri Süper Amatör Küme’de yarıda kalan Kayseri Sağlıkspor ile Trend Gayrimenkulspor maçında kırmızı kart gören ve ardından hakeme tekme atan Seyfettin Yesügey, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.


Kayseri Sağlıkspor futbolcusu Seyfettin Yesügey “Öncelikle bu tatsız olayı yaşadığım için üzgünüm yaptığım davranış doğru bir davranış ve kendime yakışır bir davranış olmadığının farkındayım. Beni bilen herkes bilir hayatım boyunca saygılı ve herkes tarafından sevilen bir insan olarak bilindim asla kötü anılmadım. Kendi hayatımda ve 12 yıllık futbol hayatım boyunca bir suça girişmedim, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadım. 12 yıllık futbol hayatımda bir kez olsun şimdiye kadar kırmızı kart görmedim. 3 yılımı profesyonel olarak sürdürdüğüm futbolu sene başında yaşadığım bütün haksızlıklardan sonra 8 yaşından beri futbolcu olmak hayalini kuran içimdeki çocuğu öldürdüm ve aileme yük olmamak için, üniversite sınavına hazırlanabilmek için Kayseri’ye döndüm. Hiç bulaşmak istemediğim Süper amatör camiasına, BAL Liginden gelen büyük paraları reddederek büyük hatırlarla Sağlıkspor kulübü ile anlaşıp Kayseri’de kaldım. Herkes olaylara kendi merceğinden bakıyor, ağzı olan futbol cahili insanlar halı saha da yürümeyi bile beceremeyen insanlar başımıza spor yorumcusu olarak çıkıyor. Gel gelelim asıl meseleye maçta yerde tedavi gören bir oyuncu vardı bende topu elime aldım öncesinde gol kaçırmıştım ve geride olmanın psikolojisiyle topa karşı kendi kendime mırıldanarak ortaya doğru gidiyordum. Yan hakem karşı hiç bir kötü kelime bile etmeden topu istediğinde hakemin eline atmıştım ve ardından mırıldanışı mı üstüne alındı ve orta hakemi yanına çağırdı daha sonra orta hakemi olayı anlamadan dinlemeden bana kırmızı kartı çıkardı. Bir futbolcuyu oyundan atmak bu kadar kolay mı? Neye dayanarak atıyorsun? Daha sonrasın da hakeme karşı ağzımdan tek bir kötü kelime dahi çıkmadan o anın verdiği stresle 2 kere ittim ve kenarda arkadaşlarım beni sakinleştirmek için çektiler asıl mesele bu değil herkes diyor ya tarafsız medya diye hepiniz taraflısınız, üfürmeyi, bir insanın ayağını kaydırmaya çalışmaktan muhteşem derece de zevk alıyorsunuz ama unutmayın "etme bulma dünyası". Daha sonrası orta hakem maçı birden tatil etti, neye dayanarak bir anda bunu iptal edebiliyorsun? Bir takımın, gece gündüz çalışıp beş parasız idmana gelen kişilerin emekleriyle oynamak bu kadar kolay mı? Asıl olaylar burada başlıyor ama her ne hikmetse bütün ihale benim üstüme yıkılmaya çalışılıyor. Ben kimsenin namusuna sövecek kadar düşük seviyeli bir insan değilim. Ama nedense hakemin bana ettiği küfürlerin hiç biri ortaya yansımıyor. Sahiden adalet bu mu? 20 yaşındayım ama futbolda ki bütün her şeyden nefret ettirdiniz. Hayatım boyunca karakol kapısından geçmedim 1 gece nezarethane de kalınacağını duyunca şok geçirdim. Bu kadar kolay mı her şey? Bir insanın ayağını kaydırmaya çalışmaktan bu kadar kolay mı? Şimdiye kadar bu olay hakkında konuşmadım ama şunu unutmayın hiç kimsenin ahı kimse de kalmaz. Herkes her şeye kendi merceğinden bakmayı bıraksın işine gücüne baksın. Bilen bilmeyen ortaya çıkmasın” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi" Tokat Valisi Numan Hatiboğlu, el yapımı patlayıcı nedeniyle hastanede tedavileri devam eden 5’i jandarma görevlisi olmak üzere 7 kişiyi ziyaret etti. Kentteki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret eden Vali Hatipoğlu gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaralılar hakkında bilgiler veren Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Bölgede devriye ekibimize sözlü olarak ulaşan bir vatandaşımızın evinin önündeki sandıkla ilgili ihbarına devriyemiz kendisi gidiyor. Akabinde olay yerinde gerçekleşen patlamanın sonucunda 5 jandarma personelimiz ve 2 vatandaşımız yaralanıyor. Bunlardan hafif durumda olan iki vatandaşımız Erbaa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında. 2 yaralımız Tokat Devlet Hastanesinde şu an tedavileri devam ediyor. Bir sivil vatandaşımız ve jandarma personelimizin durumları iyi. Ameliyatlı olan sivil vatandaşımız var. Yine jandarma personelimizin operasyonu da aynı şekilde devam ediyor. Diğer yandan 3 vatandaşımızın ikisi jandarma personeli, biri sivil vatandaşımız Tokat Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’nde şu an itibariyle tedavileri devam ediyor. Bir vatandaşımızın jandarma personelimizin gözünde sıkıntımız var. Yine bir personelimiz diz kapağı altından ampute edildi. Bu arada olayla ilgili olarak gerekli araştırmayı, soruşturmayı, ekiplerimiz ivedi bir şekilde gerçekleştirdiler ve inşallah en kısa zamanda tüm failler olayın gerçekleştirenleri adaletin karşısında bulunacaklar. Gerekli cezaya çarptırılacaklar diye umut ediyoruz. Gözaltılar var. Şu an itibariyle çalışmalar devam ediyor" dedi. "Genel olarak durumları iyi" Ampute olan personellerin olduğunu söyleyen Vali Hatipoğlu, "Ameliyatta olan vatandaşlarımız var. Jandarma personelimiz var. Bunlardan ampute durumu olanlar var. Dolayısıyla da ama genel olarak durumları iyi" diye konuştu.
İzmir İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı İzmir’in Balçova ilçesinde garaja girmekte olan belediye otobüsüne çarpan motosikletin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 00.30 sıralarında Haydar Aliyev Bulvarı ESHOT garajı girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balçova’dan Konak istikametine seyir halinde olan Muhammed Tevfik Sarı idaresindeki 35 BVE 287 plakalı motosiklet, ESHOT’a ait garaja girmeye çalışan 35 DA 740 plakalı belediye otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Muhammed Tevfik Sarı ve Melih Ç., savrularak metrelerce sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve trafik polisi yolda güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yerde yatan 2 kişiye müdahale etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde motosiklet sürücüsü Muhammed Tevfik Sarı’nın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Motosiklette yolcu konumunda bulunan Melih Ç. ise ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Melih Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Muhammed Tevfik Sarı’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, otobüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.