SPOR - 17 Şubat 2020 Pazartesi 08:43

Kayserispor 29 hafta sonra kazandı

A
A
A
Kayserispor 29 hafta sonra kazandı

Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig’de 29 hafta sonra deplasmanda kazandı.

Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig’de 29 hafta sonra deplasmanda kazandı.


Süper Lig’in 22.haftasında deplasmanda Denizlispor’a konuk olan ve müsabakayı tek golle kazanan Hes Kablo Kayserispor, uzun bir aradan sonra deplasman galibiyeti aldı.


Ligde oynadığı 22 maçta sadece 3 kez kazanan ve bu maçları 1-0’lık sonuçlar ile elde eden sarı kırmızılılar, uzun bir aradan sonra deplasman galibiyeti elde etti. Bu sezon ilk kez deplasmanda kazanan Hes Kablo Kayserispor, son deplasman galibiyetini geçen sezonun 27.haftasında elde etmişti. 6 Nisan 2019 günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan, o maçı Chery (2) ve Hasan Hüseyin’in golleri ile 3-1 kazanan Hes Kablo Kayserispor, o günden bugüne oynadığı deplasman maçlarında kazanamamıştı.


Denizlispor’u 1-0 mağlup ederek 29 hafta sonra deplasmanda kazanan Sarı Kırmızılılar, bu sezon geride kalan 22 haftada deplasmanda oynadığı 12 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 9 mağlubiyet aldı. Puan tablosunda 18.sırada bulunan Kayserispor, ligin 22.haftası sonrasında 15 puana erişti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 4 - Gaziantep FK: 2 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü’nü 4-2 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 51. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Visca’nın pasında Onuachu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-2 61. dakikada Trezeguet’in ceza sahası içine ortasında Onuachu’nun vuruşunda kaleci Nita, topu çeldi. 65. dakikada ceza sahası içindeki Onuachu’nun pasında ceza yayı üzerinde Bardhi’nin şutunda top filelere gitti. 2-2 66. dakikada Visca’nın sağ kanattan penaltı noktasına doğru ortasında Onucha topu ağlara yolladı. 3-2 68. dakikada Trezeguet’in ceza sahası içine ortasında topu göğsüyle önüne alan Onuachu, düzgün bir vuruşuyla meşin yuvarlağı kaleci Nita’nın sağından filelerle buluşturdu. 4-2 Hakemler: Direnç Tunusluoğlu, Alexs Taşcıoğlu, İbrahim Bozbey Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Batista Mendy, Denswill, Arif Boşluk, Berat Özdemir (Umut Güneş dk. 46), Bardhi, Fountas (Trezeguet dk. 46), Visca (Orsic dk. 74), Pepe (Fernandez dk. 74), Onuachu (Enis Destan dk. 79) Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Baniya, Umut Bozok, Kerem Şen, Mehmet Can Aydın, Enis Destan Teknik Direktör: Abdullah Avcı Gaziantep FK: Nita, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Ertuğrul Ersoy (Ömürcan Artan dk. 84), Nicolas Nkoulou (Figueiredo dk. 76), Deian Sorescu, Salem M’Bakata, Jamiro Monteiro (Ogün Özçiçek dk. 76), Maxim, Mustafa Eskihellaç (Gradel dk. 84), Denis Draguş (Badji dk. 90) Yedekler: Mustafa Burak Bozan, Furkan Soyalp, Mirza Cihan, Markoviç, Mehmet Kuzucu Teknik Direktör: Selçuk İnan Goller: Deian Sorescu (dk. 12), Draguş (dk. 21) (Gaziantep FK), Onuachu (dk. 51, 66 ve 68), Bardhi (dk. 65) (Trabzonspor) Sarı kartlar: Maxim, Ogun Özçiçek (Gaziantep FK), Bardhi (Trabzonspor)