YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 09:52

ÖZKONAK ÇALIŞANLARI HİZMET-İŞ SENDİKASI`NA GEÇTİ

A
A
A
ÖZKONAK ÇALIŞANLARI HİZMET-İŞ SENDİKASI`NA GEÇTİ

Nevşehir’e bağlı Özkonak Belediyesi’nde çalışan işçilerin tamamı Hak iş’e bağlı Hizmet İş Sendikası’na geçti.
Türk-İş’e bağlı Belediye-İş sendikasından kendi istekleriyle istifa eden 23 işçi noter huzurunda "Evet" diyerek Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye oldu.
Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikasının iş kolunda belediye işçilerine hizmet verdiğini hatırlatarak, “ Diğer sendikalardan farklı olarak hizmet anlayışımızı Özkonak Belediyesi’nde çalışan işçilerimizle de yapacağımızdan dolayı sevinçliyiz. İşçi arkadaşlarımıza çalıştıkları işyerlerinde ziyaret ederek sendikamızı en ince ayrıntısına varıncaya kadar anlattık. Onlarda kendi hür iradeleriyle bizleri tercih etti. Bu vesileyle her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.
Yakın zamanda Gülşehir ve Göreme Belediyelerde çalışan işçilerinde Hizmet-İş Sendikası’nı seçtiklerini söyleyen Özdemir, Hizmet-İş Sendikası’nın Türkiye’nin en büyük sendikalarından biri olduğunu ve her geçen gün büyüdüklerini belirterek, "Önce insan, önce emek anlayışı ile çalışıyoruz. Bütün sözleşmelerimizde işçilerimizin kararı imzamızdır diyerek her zaman ki gibi yolumuza devam edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir