YEREL HABERLER - 14 Şubat 2013 Perşembe 11:47

KGGD`DEN GARNİZON KOMUTANI ALİ DEMİRAL`A ZİYARET

A
A
A
KGGD`DEN GARNİZON KOMUTANI ALİ DEMİRAL`A ZİYARET

Kayseri Genç Girişimiler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy, Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy, Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Kayseri Genç Girişimiler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Dernek Başkanı Gülsoy ve yönetim kurulu Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral`ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette Dernek Faaliyetleri hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy, yeni kurulan bir dernek olarak olmalarına rağmen teveccühün çok iyi olduğunu belirterek Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral`a ziyaretlerini kabul ettikleri için teşekkür etti.
Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral`da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gülsoy ve ekibine başarılar diledi.
Ziyaret sonrası Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, ziyaret anısına Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy`a maket uçak hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir